Raportează comentariu

!Postare cu acelasi regim - nespecificat - al articolului!

Draga Danut. Nu te mai lua de Vanghelie ca nu ai ajuns prea departe de esprimarile lui. Nici nu prea aveai cum in activitatea de interviuri din garderobele footbolistilor din cantonamente.
Ca nu respecti minima deontologie jurnalistica de a scrie si pozititia celui pe care il acuzai, in cazul meu, cunoscut, No problem! Nu doream de la mataluta bani de denigrare, desi mi-ar fi prins bine !

Pentu reactivarea stirilor pe care le arunci pe piata:
- Premiile pentru OLIMPICI - scoli si sport - le-a impus pletosul ministru Antonescu - de aia va deranjeaza!;
- Daca tot s-a deschis lista de populare a puscariilor, poate afla madame Kowesi cum a-ti obtinut terenul ala din capatul strazii Dr.P.Groza - semnificativ nume, nu?
- Si totusi. Nu ma asteptam sa scrii precum patronul tau acuma 25 de ani - probabil un pic mai repede! Ala scria un bon de consum in jumate de ora = 15 cuvinte! Baga in boale de fiecare data pe saracul George! Seful sau, care nu pricepea cum. Nu a priceput nici dupa ce i-am spus ca 7 ani de viata n-au legatura cu cei 7 ani de acasa. Oricum, acuma nu mai pricepe nimic. Desi , cuvantul ONOARE, INCA mai exista in limba Romana! Dar a fost trimis la cos de la 89 incoace!
- sa traiasca bisnitarii de blugi din Turcia anilor '90-93! (Cum mama masii faceau asta ca sa treaca de vame, politii de frontiera, care, atunci cand ajungeau smenarii aia, aveau pauza de masa ?subita?