Cine e director la Direcţia Judeţeană de Muncă?

Cine e director la Direcţia Judeţeană de Muncă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fostul director-coordonator, Mirela Onişor, a primit ordinul de demitere, dar nu i s-a comunicat şi numele succesorului pe post *

Directorul-coordonator al Direcţiei Judeţene de Muncă, Mirela Onişor, a fost demis, într-un mod, susţine dumneaei, cel puţin neobişnuit.

„De regulă se dă un preaviz pentru a-ţi putea încheia activitatea şi pentru a se numi un interimar. Eu am primit marţi ordinul de demitere cu data de luni”.

„Or, în momentul de faţă, nici nu ştiu ce ar trebui să fac. Să mai vin sau să nu mai vin la muncă? Să încui uşile ca să nu dispară ceva?”

„În plus, eu am dat concurs pentru acest post şi am încheiat un contract cu Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Iar pe mine, potrivit ordinului de demitere pe care l-am primit, m-a demis Agenţia Naţională pentru Prestaţii Sociale, lucru care nu mi se pare normal, având în vedere că nu am nici o legătură cu instituţia respectivă. Măcar să fi fost pe document un antet şi o semnătură de la Ministerul Muncii…”

Întrebarea este: ar putea apărea probleme legate de activitatea direcţiei, în lipsa unui director-coordonator, fie el şi interimar?

„Noi avem în derulare proiecte şi plăţi. Spre exemplu, avem în desfăşurare investiţii în valoare de 1.691.000 lei, pentru trei obiective sociale. Plăţile acestea s-au făcut, până în prezent, în procent de doar circa 38 la sută. Şi nici un act nu poate să plece fără semnătura directorului coordonator. Iar despre un astfel de director, momentan, nu ştiu nimic”, spune Mirela Onişor.

O fi uitat cineva, din grabă, să anunţe direcţia gălăţeană că are un nou şef?

Citit 1130 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.