Cine vine cu urna?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, la primele ore ale dimineţii, erau probleme cu urna mobilă. Nu erau de găsit poliţiştii care, potrivit legii, trebuie să însoţească urna mobilă pe tot parcursul deplasării. 

PNG-CD, probleme de comunicare

Biroul Electoral Judeţean s-a confruntat, la primele ore ale dimineţii cu un val de telefoane de la secţiile de votare din judeţ. Ce se întâmplase? PNG-CD şi-a schimbat, pe ultima sută de metri, şi conducerea de la Galaţi, şi reprezentanţii în secţiile de votare.

Înlocuirea oamenilor, fiind în termenul legal, a fost acceptată şi de BEJ. Atâta doar că Noua Generaţie a „uitat” să-şi informeze şi oamenii din primul tur că nu mai sunt acreditaţi la al doilea tur şi au fost schimbaţi cu alţii.

Astfel că birourile secţiilor s-au trezit cu câte doi reprezentanţi ai PNG-CD, unul din primul tur, celălalt din al doilea tur. BEJ a considerat că este o problemă internă a PNG-CD care va trebui să rezolve diferendele apărute.

Out electoral!

Reprezentantul PD-L în secţia de votare 168 de la Şcoala nr. 12 a fost alungată pentru că a fost surprinsă în timp ce îi indica unui alegător cu cine să voteze.

Procesul de votare a fost întrerupt 10 minute, apoi reluat. S-a întocmit un proces verbal, iar PD-L a fost nevoit să îşi înlocuiască omul din secţie.

Citit 468 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.