Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Stimaţi gălățeni,

Am condus un guvern care în 2012 a reuşit să scoată România din criză şi să o transforme în țara cu cea mai mare creștere economică din UE.

Alături de o echipă puternică, am crescut salariile, pensiile și alocațiile copiilor, am scăzut T.V.A.–ul și prețurile la alimente și medicamente, am creat 200.000 de locuri de muncă și am eliminat 100 de taxe pentru antreprenori.

Am adus în țară peste 17 miliarde de euro prin creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene de la 7% la peste 90% și am redus datoria externă.

Am redeschis și modernizat peste 130 de unități medicale și am construit cei mai mulți kilometri de autostradă.

Am demonstrat că, alături de oameni competenţi, se poate!

Vă rog acum pe voi, toți locuitorii din județul Galați, să fiți din nou alături de mine și de PRO România, pentru a continua lucrurile bune pe care le-am început împreună. Eu cred că Galațiul merită să aibă o infrastructură mai bună, spitale moderne și bine dotate, școli bune și oameni care sa respecte legea și să muncească aici, lângă familia lor.

În primul rând, vreau să aducem profesioniști în administrație. Este foarte clar: cei care ne conduc în acest moment nu se pricep la lucrurile pe care ar trebui sa le facă!

Avem la PRO România o echipă de miniștri, prim-miniștri, oameni cu experiență și pricepere, cum sunt doamna comisar european Corina Crețu, fostul premier Mihai Tudose sau Iurie Leancă, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeana al Republicii Moldova, oameni care chiar știu și pot să facă lucruri bune pentru țară și pentru noi toți.

Împreună, suntem PRO România!


Sfintele Sărbători de Paşti să vă găsească în pace și bucurie alături de familie și să vă aducă iubire și speranță.

Minunea Învierii Mântuitorului să ne intre în case și să ne ajute să fim mai înțelepți și mai buni.


Deputat Victor Ponta

Preşedintele PRO România


(P)


Citit 2914 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 16:40