Ce decizie va lua Hrebenciuc de Bereşti?

Ce decizie va lua Hrebenciuc de Bereşti?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Bereştiul, l-am auzit pe un profesor spunându-le câtorva colegi de-ai lui, nu se va putea echilibra financiar decât dacă organizaţiile sale PSD şi PC vor trece la PD-L. Să vedem însă ce decizie va lua cel căruia noi îi zicem Hrebenciuc de Bereşti” *

E greu de spus de când nu s-a mai confruntat bugetul local cu o lipsă de bani precum cea de astăzi. Cantitatea de veselie cu care s-a intrat în 2010, împuţinată mult faţă de anii precedenţi.

Poţi să fii primar cu studii la Oxford, că dacă nu ai la îndemână fonduri pe care să le jonglezi nu te poţi descurca.

Defavorizaţii din evidenţa Serviciului social sunt cu ochii aţintiţi spre casieria primăriei! Acceptă cu greu explicaţia că la porţile Bereştiului aşteaptă vremuri grele.

Rămas fără armata sa tradiţională, formată, după cum se ştie, din cei de la 416, târgul pare să-şi fi pierdut una dintre busole. Lopeţile lor se interpuneau între criza economică şi zilele când li se plăteau brumele de bani pe care se obişnuiseră să le ducă acasă.

Nemaifiind plătiţi de câteva luni, nu înţeleg ce se întâmplă cu România. Chiar să nu mai aibă ţara, se întreabă, ce le da şi lor?

Zăpada acestei ierni i-a convins că primăria a ajuns la fundul sacului, fiindcă pentru transportarea omătului din piaţă s-a apelat la soluţia de avarie care este căruţa cu cai, deservită de un singur om cu lopată… Ceilalţi sunt în „conservare”. 

FOTO: Nu vreau să-i supăr pe cei doi cai din fotografie, dar primăria ni se părea mai frumoasă când avea motorină!

Citit 895 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.