Când se ţin audienţele?

Când se ţin audienţele?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primarul - peste două săptămâni * Vicele - vinerea asta *

Aşa cum am promis, revenim cu date despre audienţele susţinute de primarul Dumitru Nicolae şi de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, cei doi edili care, la sfârşitul lunii ianuarie, au fost personajele principale în plângerea unor gălăţeni care au bătut degeaba drumul până la Primărie, sperând că vor intra în audienţă.

Aşa cum am mai spus, audienţele la primarul Dumitru Nicolae nu se mai ţin în fiecare săptămână, miercurea, de la ora 12.00,  aşa cum s-a întâmplat timp de două mandate.

Acum, audienţele la primar sunt ţinute o dată pe lună. Programările celor care doresc să intre în audienţă la primarul Dumitru Nicolae se fac la Registratură, la sediul Primăriei de pe strada Fraternităţii (vizavi de Banca Naţională). În această lună, audienţele la primar sunt programate pentru ziua de 17 februarie.

Cât priveşte audienţele la viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, acestea se vor ţine pentru prima oară în acest an vineri, 5 februarie, de la ora 11.00.

Cum pe site-ul Primăriei în continuare apare în dreptul fişei viceprimarului Nicuşor Ciumacenco „Audienţe – joi, de la 13.00 la 15.00” (chiar nimeni de la Direcţia de Informatizare nu se sinchiseşte de informaţiile neactualizate de  pe site!?), noi ne-am făcut datoria şi ne-am interesat pentru dumneavoastră când are vicele, cu adevărat, audienţe.

Vom şi verifica dacă acest lucru se va întâmpla sau nu vineri.

Citit 630 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.