Pe ce a dat banii CJ Galaţi?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit declaraţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Eugen Chebac, de la începutul acestui an şi până acum, instituţia a investit  peste 16 milioane euro în proiecte de dezvoltare din domeniile sănătate, infrastructură şi autorităţi publice. Din această sumă, circa 6,7 milioane de euro au fost investite în sănătate, ceea ce reprezintă peste 30 la sută. „Iniţial se alocaseră pentru sănătate un buget de 1,5 milioane de euro, dar s-a ajuns la o investiţie totală de   6,7 milioane de euro, din care circa 12 miliarde lei vechi, de la Ministerul Sănătăţii [cam 280.000 de euro], circa 3 milioane de euro de las bugetul CJ Galaţi, iar restul – 3,4 milioane euro – fonduri europene cu care s-a extins şi modernizat ambulatoriul de specialitate, pe axa 3 POR”, a declarat Eugen Chebac.

În afară de ambulatoriul Judeţeanului, cu banii alocaţi sănătăţii s-au mai realizat lucrări de modernizare şi extindere la spitalele TBC şi de boli infecţioase.

În infrastructură au fost alocate aproximativ opt milioane euro pentru modernizări şi reabilitări de drumuri judeţene, a mai spus Chebac. Acesta a adăugat că la capitolul proiecte pe autorităţi publice s-au investit în jur de 1,6 milioane euro pentru construirea noii sălii de consiliu a CJ Galaţi, extinderea şi modernizarea a două şcoli speciale, modernizarea parcului zoo.,,Avem multe realizări, dar niciodată nu putem fi mulţumiţi cu ceea ce am realizat. Anul viitor, în raport de bugetul pe care îl vom avea, vom continua investiţiile pe sănătate, infrastructură şi autorităţi publice”, a încheiat Chebac.

Citit 1137 ori Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2011 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.