Bursa zvonurilor: Ionel Borş, candidat UNPR la Primăria Galaţi?

Bursa zvonurilor: Ionel Borş, candidat UNPR la Primăria Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eugen Durbacă ar putea fi candidatul Partidului Poporului „Dan Diaconescu” la fotoliul de primar al oraşului

Bursa zvonurilor a dat deja în clocot în Galaţi şi a lansat în eter noi potenţiali candidaţi la cârma oraşului. Potrivit surselor noastre, Ionel Borş, country manager la ArcelorMittal şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului de Fotbal Oţelul, se află în negocieri cu UNPR pentru a fi candidatul acestei formaţiuni la Primăria municipiului Galaţi.

Se pare că progresiştii s-au cam săturat să-l aştepte pe Eugen Durbacă, liderul PC, să se hotărască pentru cine va candida la fotoliul de edil al oraşului, mai ales după ce, la finele anului trecut, când negocierile păreau încheiate, au fost lăsaţi cu ochii în soare şi, în disperare de cauză l-au lansat cu surle şi tobe doar pe pretendentul la preşedinţia judeţului, Eugen Chebac. Din acest motiv, UNPR-iştii au început să bată la alte porţi în căutare de candidaţi. Ionel Borş ar putea fi soluţia progresiştilor la Primăria Galaţi, chiar dacă se va dovedi doar un iepuraş electoral, care să rupă din voturi şi să lase culoar liber cui trebuie…

Dar nici Eugen Durbacă, nu şade cu mâinile în sân! Unde-i grămada mai mare, ţup şi el! După cum am aflat pe surse, noua „pasiune” politică a lui Durbacă ar fi Partidul Poporului „Dan Diaconescu”, aflat pe val electoral. Potrivit surselor noastre, Durbacă nu aşteaptă decât să se termine licitaţiile pentru contractarea furnizorilor la Transurb şi Gospodărire Urbană, şi, văzându-se cu sacii în car, se va muta în ograda OTV. Durbacă este cât se poate de conştient că, de îndată ce va părăsi PC şi implicit USL, oamenii săi vor fi debarcaţi din fruntea societăţilor de interes local, şi atunci ar putea pierde bani frumoşi de pe urma contractelor derulate de acestea.

Dacă bursa zvonurilor are sau nu dreptate, vom afla în scurt timp.

Citit 3484 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2012 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.