Dacă tot alegeţi, de ce nu aţi şi decide?

Dacă tot alegeţi, de ce nu aţi şi decide?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cât de mulţumiţi aţi fost până acum de prestaţiile consilierilor locali şi judeţeni pe care i-aţi ales? V-au reprezentat ei interesele, v-au apărat drepturile, v-au îmbunătăţit viaţa? Au fost ei corecţi, oneşti, loiali, sau aţi realizat că sunt interlopi, afacerişti de carton, baroni locali în devenire, ori persoane care au trăit, până acum, doar din indemnizaţiile primite în calitate de membri CA sau AGA pe la diferite unităţi de stat?

Recent, liderul PDL Mircea Toader chiar a promis că va supune opiniei publice listele cu candidaţi, iar dacă vor fi sesizări cum că anumiţi candidaţi nu corespund profilului alesului local, va renunţa la ei. O promisiune pe care o vom urmări în timp.

Însă, până la definitivarea listelor cu candidaţii la CL şi CJ Galaţi, vă propunem, dragi gălăţeni, să vă prezentanţi (decent) punctele de vedere şi opiniile despre cum ar trebui să fie aleşii locali şi judeţeni. Scrieţi-ne părerile voastre, iar Viaţa Liberă va putea creiona, astfel, portretul-robot al candidatului perfect. Până la urmă, voi sunteţi cei care votaţi; de ce nu aţi spune şi ce aşteptaţi de la cei care vă vor reprezenta pentru următorii patru ani?

Citit 5381 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2012 18:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.