Bursa zvonurilor: Marius Necula, viitorul lider al municipalei PSD Galaţi?

Bursa zvonurilor: Marius Necula, viitorul lider al municipalei PSD Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi, la ceas de noapte, când PDL se hâţâna cu replici la nivel naţional din cauza plecării lui Sorin Frunzăverde, un zvon fierbinte lansat de gura târgului a cutremurat de-a dreptul politica gălăţeană: „Marius Necula este viitorul preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Galaţi”.

La o atentă cugetare, putem spune că premize ca bârfa să fie reală, nu doar credibilă există, şi chiar destule. Unu la mână, primarul Dumitru Nicolae, care conduce în prezent filiala municipală social-democrată e la fel de comod ca, vorba lui Ion Iliescu, o sulă în coasta şefului de la judeţ, Dan Nica. Doi la mână, dacă Mircea Radu s-a întors la prima dragoste, adică la pupitrul ştirilor de ce nu s-ar întoarce la întâia iubire politică şi senatorul PDL Marius Necula. Mai ales că a visat cândva cu ani în urmă să preia conducerea filialei din mâinile lui Nicolae, i-a fost contracandidat la alegerile din partid, dar a pierdut eroic, motiv pentru care s-a supărat şi a plecat din PSD. Şi trei la mână, în luna februarie a acestui an, aşa cum v-a dezvăluit  „Viaţa liberă” senatorul PDL Marius Necula a fost surprins în flagrant făcând vizite protocolare la sediul PSD unde s-a întreţinut vreme de două ora cu Dan Nica, liderul PSD, care îi este şi naş, pentru că i-a botezat unul dintre copii.

În încercarea de a afla care-i adevărul, l-am întrebat pe actualul şef al municipalei PSD, primarul Dumitru Nicolae, dacă se prefigurează alegeri în partid. Nicolae a declarat că de ani de zile se vorbeşte de organizarea unor alegeri pentru şefia municipalei, dar că, în mod sigur, ele vor avea loc după alegerile locale.

Contactat telefonic, senatorul Marius Necula ne-a declarat uşor amuzat că nu are de ce să plece din PDL, chiar dacă partidul nu e tocmai pe linia de plutire. „Nu e un secret, eu am plecat din PSD tocmai din cauza lui Dumitru Nicolae. Am prieteni în PSD, am un naş acolo, singurul cu care nu m-am putut înţelege şi cu care nu am avut nicio logică cu Dumitru Nicolae. La PSD mi-ar fi bine ca persoană, dar nu e felul meu de a fi. Nu am de ce să plec din PDL. Cei care mă vor plecat din PDL lansează astfel de zvonuri”, ne-a declarat Marius Necula.

Nu zicem nu, dar nici nu iese fum fără foc!

Citit 2556 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Martie 2012 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.