Avem doi prefecţi?

Avem doi prefecţi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe site-ul Prefecturii Galaţi a reapărut declaraţia de avere a fostului prefect Gabriel Panaitescu *

„Viaţa liberă” scria, marţi, că de pe site-ul Prefecturii, secţiunea declaraţii de avere, a dispărut fostul prefect Gabriel Panaitescu, ca şi când n-ar fi existat. La fel s-a întâmplat şi cu fostul prefect Mihai Capră, care a uitat să-şi depună declaraţia de avere la părăsirea înaltei funcţii.

Proaspătul inspector guvernamental Gabriel Panaitescu  (foto) ar fi trebuit să-şi scrie o declaraţie de avere corespunzătoare noii sale funcţii administrative, aşa cum a făcut, la numai o săptămână de la numire, colega sa Marcela Sighinaş.

Miercuri, când am verificat declaraţiile de avere postate pe site-ul Prefecturii, am descoperit că documentul semnat de Gabriel Panaitescu a reapărut. Lăudabil, numai că este declaraţia de avere pe care înaltul funcţionar public a completat-o pe 3 iunie 2008 şi a semnat-o în calitate de prefect.

O persoană neavizată ar putea crede că judeţul nostru are, conform declaraţiilor de avere, doi prefecţi!

Până una alta, vă spunem cu ce avere s-a instalat în funcţia de prefect Gabriel Panaitescu: două terenuri agricole şi două intravilane în Galaţi, o casă de locuit în Galaţi şi un apartament la Braşov, moştenit de soţie, o Skoda Fabia în leasing.

Fostul prefect are două datorii, una în valoare de 52.500 de euro scadentă în 2027, iar  alta în valoare de 15.500 de euro scadentă în 2009.

Venitul anual din salariul de la Garda Naţională de Mediu s-a ridicat la 37.305 lei.

Citit 1247 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.