Praf în ochi

Praf în ochi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă albă pentru decizia Primăriei de a refuza să recepţioneze lucrarea de asfaltare a insulei pietonale de la Trei Star, din cauza deficienţelor de execuţie. Chiar dacă este un fel de praf în ochi, având în vedere că multe lucrări s-au făcut de pomană în Galaţi, iar unele sunt interminabile şi durează uneori mai mult decât o viaţă de om, să spunem că Primăria poate primi bilă albă. Mai dă şi ea semne de viaţă, din când în când, şi pare să aibă şi personalitate. Firma Tancrad asfaltase în valuri insuliţa şi se pare că şi panta era prea înclinată.

O biluţă albă pot primi şi consilierii democrat-liberali, care s-au abţinut de la votul noii organigrame a Cantinei de Ajutor Social, prin care s-a hotărât angaljarea unui şofer, prin transformarea unei funcţii de bucătar.

Bila neagră merge din nou pentru secretizarea CV-urilor membrilor Consiliilor de Administraţie şi reprezentanţilor în Adunările Generale ale Acţionarilor la societăţile de interes local. La o lună de la numirile respectivilor, n-a fost încă făcut public nimic despre experienţa lor. Mai mult, aceştia nici măcar nu s-au apucat de lucru. Membrii CA-urilor nu s-au întrunit niciodată, asta ca să vedem de ce merg lucrurile greu în Galaţi, iar atunci când merg, merg anapoda.

Citit 9603 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.