Absurd de Galaţi: De ce sunt „blestemaţi” gălăţenii din Aviaţiei?

Absurd de Galaţi: De ce sunt „blestemaţi” gălăţenii din Aviaţiei?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde. Cât poate fi de absurd să plăteşti întocmai şi la timp factura la Apaterm şi să te trezeşti fără apă caldă pentru că banii tăi n-au ajuns „cică” la furnizorul Electrocentrale? Deja sărim de la paradoxuri la aberaţii. Ca să rămânem în sfera absurdului, o să ne îndreptăm atenţia către gălăţenii din Cartierul Aviaţiei, sau mai exact Colegiul nr. 9 din municipiul Galaţi, un veritabil Triunghi al Bermudelor.

În urmă cu patru ani, au votat în favoarea doctorului Aurel Nechita, dorind ca acesta să-i reprezinte în Parlamentul României. Legea alegerilor a decis însă că aproape 9.000 de voturi, cât a luat dr. Nechita, nu sunt de ajuns, aşa că în Parlament a ajuns avocatul Mihail Boldea, cu 6.000 de voturi. Paradoxal, deşi acesta se afla în arest, a continuat să fie plătit ca deputat până când a „binevoit” să demisioneze din Parlament.

La finele anului trecut, peste 65 la sută dintre alegătorii din Colegiul nr. 9 au votat pentru dr. Aurel Nechita şi l-au ales deputat PSD. Iată însă că riscă să fie nevoiţi să-şi piardă reprezentantul în Parlament pentru o situaţie de incompatibilitate petrecută cu ani în urmă. Bizar este că în Parlament sunt turnători la Secu, incompatibilităţi dovedite şi chiar nepotisme, dar tocmai dr. Aurel Nechita riscă să-şi piardă mandatul, în vreme ce alţi colegi de-ai lui care şi-au angajat neamurile la cabinetele parlamentare sunt curaţi şi nici gura nu le miroase! Să-i fi blestemat electoral careva pe gălăţenii din Colegiul nr. 9? Absurd, dar, cine ştie, poate adevărat.

Citit 1616 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.