Vox populi - Va fi şi la noi ca în statele europene?

Vox populi - Va fi şi la noi ca în statele europene?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă tot s-au deplasat prin Uniunea Europeană şi nu numai, şi au intrat în contact cu alte administraţii locale mai dezvoltate şi mai eficiente, aleşii judeţului ar fi trebuit să se întoarcă nu doar cu amintiri şi suveniruri ci şi cu modele de bune practici. Schimburile de experienţă ar trebui să se reflecte în îmbunătăţirea situaţiei judeţului. Gălăţenii sunt nerăbdători să vadă rezultatele acestor vizite de lucru:

Niţă Dobrotă, pensionar: „Eu cred că da, atâta timp cât se duc să vadă în stânga, în dreapta, la schimb de experienţă, să cunoască sistemul de administrare a oraşelor în zonele respective, atunci or să aplice şi la noi ce-au văzut la alţii. Sperăm să fie frumos şi bine!”.

Steriana Neculai, pensionară: „Eu sunt foarte sceptică. Aşteptăm de atâta timp să se schimbe ceva în bine şi nu se întâmplă nimic. Eu nu mai am încredere. Să meargă şi să vadă, dar să şi facă! Să dea Dumnezeu în al 12-lea ceas, cum se spune, să fie ceva bun. Să ia ceva bun de acolo, de unde se duc şi să aplice ce au făcut alţii!”.

Gheorghiţă Cristea, pensionar: „Am observat şi în judeţul nostru că au mai apărut îmbunătăţiri, se vede totuşi ceva... Eu cred că pe parcursul acestui an şi în anii viitori o să avem mai multe realizări. Important este să vadă, să înveţe şi să fie buni gospodari şi buni organizatori”.

Anica Dumitriu, pensionară: „Sperăm să facă, pentru că de văzut au văzut foarte multe. În Uniunea Europeană, administraţiile sunt eficiente. Este foarte frumos peste tot, este curăţenie. Să sperăm că nu s-au plimbat şi atât”.

Citit 522 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.