Ce vor gălăţenii de la societatea locală de transport?
Foto: Foto: Gabriel Kolbay

Ce vor gălăţenii de la societatea locală de transport?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Operatorul public local de transport în comun, SC Transurb SA, ar avea, cu siguranţă, mai mulţi călători dacă autobuzele nu s-ar lăsa aşteptate minute în şir în staţii, dacă ar fi mai rapide şi mai curate. Iată ce-şi doresc gălăţenii de la societatea de interes local:

Catinca Butunoi, pensionară: „Autobuzele şi troleibuzele ar putea să vină mai des în staţii! Cel puţin, pentru noi, pensionarii, e prea mult ca să ne permitem călătoria cu maxi-taxi. De curate şi spălate, ce să mai spun?! Măcar să vină la timp. Cred că la noi, în România, o să mai dureze încă 20 de ani ca să reglementeze situaţia. Nu spun că doar Primăria este vinovată, oamenii nu sunt educaţi să respecte bunurile, să nu rupă, să nu murdărească”.

Vasilica Ştefan, asistent maternal: „Nu călătoresc foarte des cu mijloacele de transport în comun, dar când o fac, prefer să merg cu maxitaxi, că vine mai repede şi circulă şi mai repede. În plus, sunt mult mai curate microbuzele, pentru că şoferii au grijă, cât de cât, de ele”.

Domnul Andone, pensionar: „De curate ar fi ele curate, dar parcă vin prea aglomerate! Traseul nr. 11 vine cam rar şi autobuzele mai sunt şi pline, mai ales când ies elevii de la şcoală!”.

Ecaterina Gherghele: „Autobuzele ar trebui să fie mai multe şi mai curate! Că, uitaţi, microbuzele trec unul după altul, dar stai după un 11, 22, şi 39 de îţi vine rău! E groaznic! Iar când vin, vin în tandem de parcă ar fi legate”.

   

Citit 1050 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2013 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.