Cu banii la vedere: Cât câştigă mai marii Galaţiului?

Cu banii la vedere: Cât câştigă mai marii Galaţiului?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cel mai bine plătit din administraţia gălăţeană este administratorul public al municipiului, Aurel Vlaicu * Ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, a primit, în martie, mai puţin decât directorul de cabinet al ministrului delegat pentru Administraţie, liberalul Teodor Gheorghe * Preşedintele Consiliului Judeţului, Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, are cu 263 de lei pe lună mai mult decât primarul Marius Stan


Deşi premierul Victor Ponta a cerut transparenţă din partea ministerelor şi a instituţiilor publice, cu excepţia Instituţiei Prefectului judeţului Galaţi, veniturile nete ale autorităţilor nu sunt la vedere pe portalurile autorităţilor. Noi am reuşit să aflăm, însă, cât câştigă gălăţenii care ocupă cele mai importante funcţii în ierarhia administraţiei publice.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2554 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2013 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.