Cu banii la vedere: Cât câştigă mai marii Galaţiului?

Cu banii la vedere: Cât câştigă mai marii Galaţiului?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cel mai bine plătit din administraţia gălăţeană este administratorul public al municipiului, Aurel Vlaicu * Ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, a primit, în martie, mai puţin decât directorul de cabinet al ministrului delegat pentru Administraţie, liberalul Teodor Gheorghe * Preşedintele Consiliului Judeţului, Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, are cu 263 de lei pe lună mai mult decât primarul Marius Stan


Deşi premierul Victor Ponta a cerut transparenţă din partea ministerelor şi a instituţiilor publice, cu excepţia Instituţiei Prefectului judeţului Galaţi, veniturile nete ale autorităţilor nu sunt la vedere pe portalurile autorităţilor. Noi am reuşit să aflăm, însă, cât câştigă gălăţenii care ocupă cele mai importante funcţii în ierarhia administraţiei publice.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2463 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2013 17:13

7 comentarii

 • postat de un idiot care plateste taxe
  Luni, 10 Iunie 2013 18:03
  Nu s-a publicat ?salariul? EXCROCULUI AUREL VLAICU. Cat o fi? Dar pentru denigrarea SPECIALISTILOR GALATENI si aducerea pentru o frunza cazuta a "comisii" din bucale, cat primeste ciubuc acest 0,00 ?

  DNA-aul de Galati mai are treaba la Suruaia impuscaturilor lui Ceasca? Sa se mai ocupe si de ciubucurile noii conduceri ale unor !sefi! din Primaria Galati?

  Cat primeste de la ?Academia Militara? pentru faleza? Cat a primit de la Primo pentru a impune ignorarea prevederilor legale la Gradina publica? Dar pentru viitoarele ?cercetari? +decopertari de la elice sa se vada de unde vine apa cand specialistul de la SC PROIECT SA a spus clarca se stie si doar trebuie trecut la treaba? Adica Primaria sa plateasca restul de bani conform proiectului initial -30ml si nu 11 cat a platit atunci? Cine a fost de vina? Ailalti. Cum adica?
  Cum sa suport eu o asemenea magarie tradusa PRIN FURT DIN BANII PLATITI DE GALATENI acestui "nimenea" de Galatiul nostru?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Zap
  Luni, 10 Iunie 2013 16:14
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bacalbașa? Un Josef Mengele actual autohton cu o mortalitate infantilă de 21,5 la mie, primii în România, primii în UE !!!
  Luni, 10 Iunie 2013 16:02
  Bacalbașa? Un Președinte de Consiliul Județean doctor cu o mortalitate infantilă pe 2012 de 21,5 la mie, cea mai mare din România, cea mai mare din UE. TASTEZI ,,MORTALITATE INFANTILĂ PE JUDEȚE 2012'' și apare un Buletin Informativ format PDF editat de Ministerul Sănătăți și să vezi să nu crezi, omorâm copiii pe capete, genocid chiar de la naștere în maternitățile Jud.Galați. Băiiiiii, treziți-vă !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Luni, 10 Iunie 2013 10:41
  este o problema falsa !

  sa fie platiti cu 2000 euro / luna, si sa isi faca treaba !
  si sa tintim un salariu mediu in Romania de 1000 euro pe luna

  sa lasam prostia ca cu 1000 lei noi se descurca un primar, pentru ca nu este adevarat
  0
  0
  Raportează
 • postat de George
  Luni, 10 Iunie 2013 08:54
  Ehehehe...Spider-Man...ai probleme cu chas-ul? Lasa ca ajungi deputat....ca in prostia ta crezi ca-ti tragi imunitate sa nu te mai ancheteze astia in cazul Dobos! Gresit...imunitate ai doar pentru declaratiile date in interiorul parlamentului...si alea sunt declaratii politice! Ce sa-i faci...tot o sa dai cu subsemnatul! Parca vad si titlul: Deputatul SULIMAN-Magnificul la parchet in cazul Dobos!
  Cum suna doctore? Nu asta iti doreai! Hai...cu Modestie si cu Cinste! Zi tu! Nu asta iti doreai!
  Daca ai sa candidezi sa mor de nu aduc si mortii sa te voteze numai sa scap de tine din Consiliu!
  Am auzit ca-l iei pe Navodaru sef de campanie...ca tot a facut campanie pentru PD-L impotriva sefilor tai! Asa-i? Ia-l si pe asta de aici ca pute!
  0
  0
  Raportează
 • postat de cristi
  Luni, 10 Iunie 2013 08:08
  Daca noi nu am plati impozitele, atunci mai marii orasului nu ar avea de unde sa/si insuseasca sumele acestea,si sa vedeti atunci ca niciunul nu s-ar mai lupta atat pentru un post din administratie. Cum sa se gandeasca la cei care abia se descurca(desi sunt familii in care muncesc ambii soti), cand ei nu stiu ce sa mai faca cu banii. Si bine, cum salariul este valoarea unei prestatii depuse, va intreb ce fac acesti oameni sa merite salariile acestea??????????Nimic. In cazul lui Dan Nica sa nu uitam ca acesta are beneficiii si de la cei pe care ii sustine (sefi in administratia publica)si care cotizeaza pentru asta, fara sa faca nimic. Ba mai mult , dezastrul din transporturi , oameni ramasi fara un loc de munca, ar fi trebuit sa fie demult un motiv ca sa nu mai auzim de Dan Nica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de navadaru si marin
  Luni, 10 Iunie 2013 06:29
  ar trebui sa facem referendum poentru demiterea acestui porc numit bacalbasa ! ia si salariu pentru ca-si bate joc de un judet intreg??????????????
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.