Vox populi - Salarii prea mari sau prea mici în administraţie?
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Vox populi - Salarii prea mari sau prea mici în administraţie?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un salariu de circa 4.000 de lei pentru preşedintele judeţului, respectiv pentru primarul municipiului Galaţi este un venit net prea mic sau prea mare pentru răspunderea acestor funcţii? Iată ce cred gălăţenii:

Marian Grindei: „Eu zic că ar merita mai mulţi bani. Sunt salarii prea mici pentru răspunderea pe care o au. Salariile potrivite ar fi de 6-7 mii de lei”.

Silvia Panaite: „Este puţin! O mie de euro pentru o persoană care trebuie să gestioneze o urbe atât de mare, este un salariu foarte mic! Îl văd la un nivel de 2.000 de euro. În general, la noi salariile nu sunt corespunzătoare şi direct proporţionale cu responsabilitatea şi cu valoarea muncii pe care o desfăşori. 4.000 de lei nu este normal şi asta împinge pe om să se gândească la alte resurse, nu? Şi asemenea sumă nu încurajează să vină cineva care să facă ceva, să se implice, să-şi dea tot sufletul. O să avem candidaţi numai oameni de 4.000 de lei”.

Alexandru Buliga: "Nu ştiam ce salariu are primarul oraşului. Mi se pare un salariu oarecum rezonabil, deşi fiind edilul şef al Galaţiului ar trebui să aibă, poate, un salariu mai mare. Dar ştiu că este destul de bogat, nu cred că stă în salariul de bugetar".

Valentin Lescai: „Vi se par normale asemenea salarii? Mi se pare penibil. Un om de rând are 700 de lei lunar, dacă îi vede şi pe aceştia la timp, lunar, un viceprimar sau primar are 4.000. Ar trebui să facem schimb, să luăm noi salariul acesta şi să stăm în faţa unui birou şi să stea ei la lopată cum stăm noi, să vadă ce fel este, ca să nu mai spună că nu se munceşte în oraş. Munca noastră nu este plătită la adevărata valoare!”.

Citit 1161 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2013 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.