Ce ne pregătesc consilierii locali?

Ce ne pregătesc consilierii locali?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ordine de zi încărcată pentru şedinţa de azi, 26 martie, a Consiliului Local: peste 40 de puncte, cel puţin atâtea numără documentul afişat pe site-ul Primăriei.

Printre cele mai importante puncte se numără efectuarea unui studiu de oportunitate în vederea realizării unui parteneriat public-privat pentru  neutralizarea deşeurilor provenite din construcţii şi demolări de pe raza municipiului Galaţi.

Aleşii vor dezbate şi Regulamentul cu privire la circulaţia autovehiculelor şi utilajelor în zonele cu restricţie, eliberarea permiselor de liberă trecere, lista străzilor din municipiul Galaţi pe care este interzisă eliberarea acestor permise.

Odată cu organigrama Primăriei vor fi aprobate şi organigrama şi statul de funcţii pentru Teatrul Dramatic "Fani Tardini".

Aleşii îl vor desemna şi pe înlocuitorul lui Claudiu Brânzan în Consiliul de Administratie al Regiei Autonome "Zona Liberă".

Pe ordinea de zi se mai află şi un proiect de hotărâre privind modificarea preţurilor şi tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare pentru SC Apaterm.

Aleşii locali vor deveni naşii de botez ai câtorva alei din municipiu "Aleea Platanilor", "Aleea Emil Racoviţă" şi "Aleea Sulfinei".

Citit 1146 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.