Vă place cum este împodobit oraşul?

Vă place cum este împodobit oraşul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Costurile ridicate ale iluminatului festiv de sărbători au născut vii discuţii şi în lumea politică, şi pe stradă. Iată motivul pentru care am încercat să aflăm de la gălăţeni dacă le place cum este împodobit oraşul în această iarnă.

Adriana Bădură, studentă: „În comparaţie cu Brăila, e mult mai OK. La mine în oraş nu există aşa ceva. La Brăila a costat mai puţin, dar nu arată aşa, vă spun sincer! Sunt de şapte ani în Galaţi, studiez aici şi e primul an în care îmi place cum este împodobit Galaţiul în comparaţie cu oraşul meu natal”.

Florentina Daghe: „Mie mi-au plăcut, acum nu ştiu dacă sunt de modă veche sau nu. Am fost şi la Serbări puţin, şi mi-a plăcut. E drăguţ, sincer. Se simte aerul de sărbătoare. Poate dacă nu se făcea, comentam, dacă s-a făcut, iar comentăm, şi tot timpul suntem nemulţumiţi”.

Cecilia Georgescu: „Da, îmi place, dar faptul că luminile au costat atât de mult mă dezamăgeşte. Au costat foarte mulţi bani! Cred că aceşti bani trebuiau investiţi în strângerea maidanezilor, în curăţenia oraşului, în alte şi alte urgenţe! Ar fi trebuit investiţi în siguranţa oraşului. Cred că şi în ceilalţi ani era suficient ceea se făcea! Cam prea mult! Asta dacă sumele sunt reale…”.

Lucian Rusu: "Eu nu ştiu dacă trebuiau cheltuiţi atâţia bani pentru lumini. Mai bine banii aceştia mergeau la căldură, la alte probleme mult mai dureroase. Oraşul Galaţi a avut totdeauna lumină şi acum trebuia să aibă, dar nu ştiu dacă ne bucură sufletele. Dacă punem mâna pe calorifer spunem că avem noi temperatură...".

Citit 2504 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2013 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.