Vom avea vreodată suficiente locuri de parcare? Iată ce cred gălăţenii
Foto: Foto: Nicoleta Onofrei

Vom avea vreodată suficiente locuri de parcare? Iată ce cred gălăţenii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată ce ne-au răspuns gălăţenii pe care i-am întrebat dacă vom avea vreodată destule locuri de parcare.

Lorena Miron: „Eu sunt o persoană optimistă, însă nu cred. În fiecare zi mă lovesc de această problemă, nu mă pot deplasa pe stradă din cauza maşinilor parcate pe trotuar, pe rampa destinată persoanelor cu dizabilităţi. Amenzile pentru parcare interzisă ar trebui să foarte mai mari, pentru că fără autoritate nu vom păstra nici curăţenia, nici locurile de parcare, nimic.”

Maricel Chivu: „Nu cred. Nu are unde să se facă atâtea locuri de parcare. Doar dacă se fac supraetajate sau subterane, cumva. Nu ştiu dacă vom apuca vreodată, poate strănepoţii noştri”.

Ionuţ: „Nu cred, pentru că se înmulţesc maşinile zilnic. Sincer, s-ar putea face şi parcări supraterane, şi subterane, dacă s-ar vrea. În cazul nostru, vedem după ce se demolează garajele. Ideea mi se pare bună. Un garaj ocupă mai mult de două locuri de parcare. Şi dacă ai trei maşini în faţa blocului, e normal să plăteşti parcare pentru fiecare”.

Sanda Ciubotaru: „Maşinile sunt din ce în ce mai multe şi mai mari, şi e din ce în ce mai greu pentru noi, cei în scaun rulant. Aşa că, de multe ori, îi rugăm pe şoferul să-şi mute maşinile ca să putem trece. O persoană aflată în scaun rulant nu are nicio şansă să se strecoare ca un pieton. Dacă o luăm pe carosabil, e foarte mare riscul să fim acroşaţi! Sunt convinsă că domnul primar va găsi soluţii să împace şi şoferii, şi pietonii. Demolarea garajelor poate fi o variantă”.

Citit 964 ori Ultima modificare Duminică, 16 Martie 2014 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.