După SCANDALUL din CJ, consilierul judeţean Gheorghe Mănăilă (PP-DD) este DAT AFARĂ din partid

După SCANDALUL din CJ, consilierul judeţean Gheorghe Mănăilă (PP-DD) este DAT AFARĂ din partid
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul judeţean Gheorghe Mănăilă a fost exclus din PP-DD, după ce, la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţului din 21 mai, atunci când s-a încercat eliberarea din funcţia de vicepreşedinte a Taniei Bogdan, s-a împotrivit deciziei PP-DD privind propulsarea lui Marian Vicleanu în locul liberalei, lansând totodată critici la adresa acestuia şi a conducerii filialei gălăţene a partidului.

"Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD a luat această decizie, după ce am informat conducerea partidului în legătură cu comportamentul inadecvat şi supus orgoliului personal. Mănăilă, care a aruncat în aer şedinţa Consiliului Judeţului, a adus mari deservicii partidului. Mai ales că a avut această reacţie în campania electorală şi am avut de pierdut. În plus, dacă aveam un vicepreşedinte, poate că ne-ar fi ajutat şi în alegeri în judeţ, unde nu am avut un scor bun din cauză că nici primari nu avem”, ne-a declarat Picu Roman, preşedintele PP-DD Galaţi.

Acesta a precizat că a transmis deja o informare către Consiliul Judeţului prin care a adus la cunoştinţa conducerii instituţiei faptul că Gheorghe Mănăilă nu mai este membru al partidului. Picu Roman ne-a spus că locul lui Mănăilă va fi luat de către preşedintele PP-DD Tecuci, Remus Matei, fost ofiţer de armată, precizând că acesta este următorul pe lista partidului de la alegerile locale.

Reamintim că Gheorghe Mănăilă s-a opus numirii lui Vicleanu, votând împotriva ordinii de zi, iar Cătălin Ungureanu (tot PP-DD) s-a abţinut de la vot. „Nu pot să accept să treacă prin mâna mea cupa cu otravă care urmează să meargă lângă domnul preşedinte Bacalbaşa. A otrăvit destul organizaţia acest coleg al meu”, a afirmat Mănăilă, criticând şi faptul că PP-DD este condus de persoane care nu au obţinut rezultate electorale remarcabile.

Citeşte şi: Tania Bogdan RĂMÂNE vicepreşedinte al Consiliului Judeţului

Citit 3098 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Mai 2014 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.