Cum să economiseşti un miliard şi jumătate de lei vechi?

Cum să economiseşti un miliard şi jumătate de lei vechi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Răspuns: Câştigi peste două miliarde de lei vechi *

Un miliard şi jumătate de lei vechi reprezintă economiile pe care tânărul consilier local PNL Teodor Iulian Gheorghe le-a realizat într-un singur an. Depozitul de 150.000 de lei este justificat de faptul că, într-un an, veniturile consilierului liberal s-au triplat.

În 2007, liberalul considerat mâna dreaptă a liderului PNL Galaţi Victor Paul Dobre, Teodor Gheorghe, declara ca avere un hectar moştenit în extravilanul municipiului Galaţi, o casă de 120 metri pătraţi şi un autoturism Opel Vectra fabricat în 2005.

Pe atunci nu avea economii la bancă şi era mai transparent. Gheorghe a spus cât a câştigat din fiecare din posturile ocupate, director de cabinet în Ministerul Administraţiei, consilier judeţean şi membru în două consilii de administraţie. Totalul veniturilor se ridica la 78.294 de lei pe an.

Noutatea declaraţiei de avere completată în luna iunie a acestui an o reprezintă un depozit bancar deschis în 2009, în valoare de 150.000 de lei. Gheorghe a rămas tot cu o casă, un teren şi Opelul.

Acum, liberalul a evitat într-un mod elegant să ne spună cât a câştigat din fiecare din slujbele pe care le-a avut în 2008: director de cabinet timp de jumătate de an la Ministerul Administraţiei, director adjunct al Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos vreme de trei luni, membru în Consiliile de Administraţie al APM Constanţa şi SN 2 Mai Mangalia, membru ATOP, consilier judeţean şi apoi local, preferând să declare câştigul total – 239.290 de lei.

În acest fel, liberalul a tras perdeaua peste curiozitatea care ne macină de multă vreme: cât câştigă un director la AFDJ, mai ales că zvonurile scot la bătaie sume foarte consistente.

Citit 1191 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.