Raportează comentariu

@Onofrei Sergiu Gabriel, bravo, ai pus punctul pe i in mai multe directii. Din pacate exista multe creiere spalate sau interesate precum asta care scrie ''lasati primarul sa isi faca treaba si nu mai criticati atata orice...''. Pt. astia luarea de pozitie impotriva unor interese particulare ale primarului inseamna a fi carcotas si fara de treaba.

Eu atrag atentia asupra arborilor care se intentioneaza a fi taiati, fara a exista alta cauza pt. asa ceva in afara celei amintite, asa cum un durbaca a schimbat borduri acolo unde nu era cazul si pe banii multi de la bugetul municipiului. Caci strada are un aer frumos si patriarhal cu acei vechi copaci.

Se pare ca acest primar e de neoprit in actiunile sale de realizare a ''noului Galati'', precum altadata altii ''cladeau'' ...''omul nou''. Totodata el si-a asigurat si si binecuvantarea unei parti a societatii civile prin ONG-ul strident numit ''Asoc.pt. Renasterea Galatiului''. Cei de acolo, galateni de mare bun simt aplauda demolarile vechilor cladiri ce-n mod normal ar trebui refacute, iar acum, in aceasta privinta a copacilor tac complice.

Bravo domn' primar, dumitale si acolitilor dumitale de la ''Renasterea Galatiului'' , planurile voastre distructive merg inainte.