Raportează comentariu

1."Serviciul implementează pentru zona Zătun proiecte europene de jumătate de milion de euro, proiecte câştigate de dl. Sandu"
Cine sau ce este un "domnul Sandu" și cam care este relevanța respectivului "miez" în strategia (inexistentă) de dezvoltare a județului pe termen mediu și lung ?
2. În aceeași notă de campanie electorală, cu minciun și aberatiii, raportul are în conținut mai multe detalii despre copaci, grătare, vegetație, copaci uscați, acostamente, animalele de la Zoo și indicatoare rutiere decât despre cetățeni sau economia locală.
Să consideri că "te-ai ținut de cuvânt" în condițiile în care nici măcar nu știai ce vrei dar erai convins că te pricepi la minciuni (atunci când ai candidat) nu este deloc greu.Să ai și tupeul de a te mândri cu propria-ți incompetență managerială, autosuficiența semidocta și prostia cu girofar, da, e cu adevărat deosebit; nu oricine poate să-l egaleze pe șeful C.J. în tupeu, mârlănie și neputință
3. Promisiune de campanie, Stan -Bacalbașa:"vom aplica proiectul comun de atragere de investiții care să creeze bunăstare"
Care mai este stadiul bunăstării în oraș și în județ, dom' președinte ?!
După ăștia 3 ani în care ai încasat "scrofulos la datorie" salariul lunar, ai aflat măcar ce vrea să zică și să însemne un proiect serios? Cum include el executanți, termene precise, penalizări în caz de nerespectare a termenelor, responsabili ș.a.m.d ? Ce ai livrat, CONCRET , în schimbul banilor încasați ?
Investiții - ZERO.
Investitori serioși atrași în județ -ZERO
Locuri de muncă nou create prin atragere de fonduri sau proiecte europene - ZERO
Proiecte semnificative și de viitor din dugetul C.J. sau fonduri europene - ZERO
Redresarea Galațiului din punct de vedere socio-economic - ZERO
Într-adevăr, nu există vreo promisiune concretă vis-a-vis de cele enumerate mai sus. Dar fără ele, de unde bunăstare ?
Și închei
Nu ne mai vorbi de "sănătatea gălățeană" câtă vreme elicopterul SMURD primit cadou încă nu are un hangar
Și-n general nu ne vorbi despre banii care nu îi are bugetul C.J, despre ce nu poate și nu este capabil, despre prietenii și susținerea politică în folosul galatenilor pe care nu ai știut, nu te-ai priceput și nu ai fost în stare să le obții. Nu ne interesează considerații generale despre propria-ți neputință și neștiință.
Nu poți ? Nu reușești ? Nu te pricepi ? Du-te frumușel acasă și abandonează-ne. Demonstrează-ne că ai măcar acest minimum de decentă