Raportează comentariu

Totul tine de educatie...se va fluidiza traficul atunci cand se va folosi transportul in comun, cand acesta va fi disponibil bineinteles si la un ALT standard. Asa se procedeaza in orasele aglomerate si civilizate! Dar sa nu uitam ca in Galati toata lumea are masina cat mai mare ,in care este doar soferul, fara alt pasager de cele mai multe ori, astfel daca am lua toti soferii din 30-40 de masini ar incapea intr-un singur autobuz/tranvai.
https://www.youtube.com/watch?v=PsO2K1HEm5o
In plus, datorita comoditatii ca sa nu zic nesimtirii, se parcheaza pe unde se apuca...in special pe carosabil, banda 1 fiind de cele mai multe ori ocupata de masini parcate. Imaginati-va cum ar fi daca banda 1 ar fi tot timpul libera ! Ar ajuta la fluidizare?
Vor exista carcotasi care vor spune ca nu exista locuri de parcare, eu zic ca daca vrei sa parchezi masina civilizat, vei gasi unde, cu conditia sa vrei sa mergi 4-5 minute pe jos...dar revin, lenea si nesimtirea sunt la loc de cinste in Galati!
Uitati-va la parcarile de la supermarket-uri , Mall-uri, unde sunt suficiente locuri, dar de fiecare data sunt cateva exemplare care parcheaza langa intrare pe locuri nepermise sau pe locuri rezervate pt handicapati/gravide, etc...

PS: Avem si urbanisti in Galati? Ce realizari pot enumera din 1989 pana astazi?