Raportează comentariu

Cand aderi la un partid inseamna ca te confunzi sau aderi la doctrina sa, fiind in acelasi timp, in opozitie fata de alte partide si doctrine!

Ce vor sa dea de inteles acele persoane care se dezic, in primul rand, de propriul atasament la o gandire politica, atunci cand, cu usurinta, abandoneaza o doctrina, pentru alta doctrina??!!

Cum poti avea incredere, ca partid, atunci cand primesti adeziuni de la migratori din alte partide, care pana mai ieri, se balacareau, azi, ce sa vezi, i-a palit dragostea de adversar?!

In aceste conditii, migrarea dintrun partid in altul, dovedeste in primul rand neseriozitate, avand scopuri materiale, de functii, care genereaza penetrarea in diverse domenii aducatoare de ghisafturi, avantaje personale, peste putinta de obtinere a acestora, a unui om simplu.
Fapt vizibil, de 26 de ani, indivizi care s-au inscris in diferite partide, fara sa aiba habar de doctrina respectiva, scopul fiind doar de patrundere in spatiul economic, social, spre inavutire, actualmente fiind potentatii tarii, oligarhii,situandu-se in extrema imbogatitilor peste noapte,in contrast cu saracii tarii care sunt invitati sa-i voteze din patru in patru ani, pe liste de partid fictive,insotite de promisiuni electorale, la care votantul pune botul, fara a avea nicio siguranta ca vor fi indeplinite.....

Sunt cunoscuti la noi in oras, indivizi care au migrat in toate partidele, aflate la putere, in scopul arata mai sus, si le merge bine, datorita slabei culturi politice ale populatiei, masa de vot, care inghite promisiuni electorale, niciodata indeplinite, aceleasi, scrutin de scrutin, si nu s-au invatat niciodata minte.
Lucru care se va vedea si la alegerile parlamentare din toamna:aceiasi potentiali indivizi de 26 de ani, care nu au facut nimic pentru orasul asta, cu tupeu, merg, stiind ca prostimea ii voteaza....

De aceea ne merge bine!