Raportează comentariu

@Georgel - facand abstractie, de comentariu de mai jos, care in linii mari spune exact ce gandeste orice om cu capul pe umeri doar ca a folosit termeni mai vulgari! -sa inteleg ca pe tine nu te doare ca te-a deposedat de garajul proprietate personala, ci ca nu ai primit ce-i 10.000 eur pe care i-ai platit pe ei, si pentru diferenta respectiva am inteles ca v-ati adresat instantei corect ?
Sincer sa-ti zic cand dai 10.000 EUR pe 30 mp iti cam asumi niste riscuri...totusi sunt 333EUR/mp, faptul ca voi ati aruncat in plina criza cu bani nu e vina noastra. Terenul ala atat face acum si cam asta e treaba !
Vorbesti de banii mei ? iti zic eu ce se-ntampla de banii mei si ai tai, ce a inceput vechea administratie, inseamna dezvoltare. Ce a facut Ciumacenco si cu (...) inseamna stagnare, stagnare care a creat folsile din astea ca tine care se uita doar in trecut si parca au ochelari de cal si nu se uita nici in dreapta nici in stanga. Intr-o lume in care totul se vrea cat mai aerisit si cat mai lejer tu vrei garaj... in centrul orasului!!!
Rusinos !