Raportează comentariu

Aaaaa, deci in acel oras din Suedia nu exista firme intermediare, capuse intesate cu lipitori de afise si conduse de membrii de partid.
Avand in vedere ca orasul Galati se afla intr-o zona transfrontaliera, la confluenta cu Ucraina si Moldova, nu cumva trebuie si acordul acestor state vecine? Parca tot din lipsa aceluasi acord al vecinilor nu se va mai construi in zona noastra termocantrala Enel.
Deci caldura la fel de scumpa. Asta e limpede ca lumina zilei : autoritatile locale vor sa pastreze monopolul unei firme intermediare capusa. Va cam imbatati cu apa rece domnilor, mai bine cei responsabili de aceste sectoare s-ar gandi la eficientizare tehnico-economica, la solutii mai ieftine si eficiente pt buzunarele secatuite ale cetatenilor. Conform Legii nr. 51 din 08/03/2006 Legea serviciilor comunitare de utilităţi publice unul din obiectivele autoritatilor locale este de a incuraja competitia si a reduce monopolurile unor astfel de firme ,la care s-a vazut in timp ce "eficienta" si scop au.