Raportează comentariu

Frumoase modelele produse de Skoda. Din pacate la noi in tara nu exista nimeni cu perspective noi/moderne care sa construiasca asa ceva la (singura) fabrica din Romania.
Noi in Romania producem si construim autobuze ce se vand numai in tari arabe din zona Maghrebului din Africa si nici acum asta nu le-a dat de gandit celor din fabrica din Brasov sa schimbe naibii tactica, sa schimbe viziunea, sa improspateze...ei continuand cu aceleasi produse idioate si urate ca aspect.

Cand se vor trezi cei de la Brasov din fabrica respectiva sa schimbe naibii directia si sa angajeze niste tineri proiectanti cu viziune noua, proaspata care sa schiteze noi modele de autobuze, sau macar sa copie modele de autobuze noi de la altii...poate ca atunci cei de la Brasov vor avea vreo sansa. Dar nu cred ca se vor trezi niciodata la realitate cei de la fabrica de autobuze din Brasov.

De ce nu fabrica niste autobuze copiind aspectul, modelul troleibuzelor Skoda, cumparate de primaria Galati? Sa faca la Brasov in fabrica de la Brasov autobuze dupa modelul troleibuzelor noi aduse in Galati.

Dar ei la Brasov cu toate ca sunt intr-un blocaj de viziune ei tot viseaza la o comandă de cel puţin 10 troleibuze/autobuze care sa fie cumparate de o primărie importantă din ţară care astfel cica spun ei cei de la Roman, Brasov le-ar relansa producţia şi ar genera angajări.
Pai cu asemenea prostii actuale pe care le produci si le construiesti la Roman, Brasov tu ca fabrica vrei sa atragi cumparatori?