Raportează comentariu

Foarte bine, felicitări, bravo!! Este probabil cel mai important proiect gălățean de după revoluție, care va avea cu siguranță un impact mai mult decât pozitiv asupra economiei orașului. Acum, mai rămâne problema exproprierilor, atribuirea contractului unei firme cu experiență (fapt susținut de profitul pe care l-a avut în ultimul/ultimii an(i)) și pe baza criteriului de cel mai bun raport calitate-preț, supravegherea lucrărilor și, un lucru care nu se prea respectă în România... finalizarea lucrării ca lumea la data scadentă fără vreo creștere a prețului inițial din varii motive.

Mult succes acelora din administrație care se vor ocupa în continuare de proiect. Dacă lumea (gălățimea) este cam anti-Pucheanu, ei bine... nu prea au ce comenta domnului Fotea, care este un om serios, harnic și ambițios (așa cum, de altfel, "Viața liberă" a scris într-un articol).

Nimic nu e mai frumos decât să îți bei cafeaua de dimineață citind articole în care remarci că PSD-iștii își fac treaba, datoria față de popor (din banii căruia sunt plătiți), își respectă promisiunile din campanie. Parcă se mai drege busuiocul după tot... jaful ăla cu modificările aduse justiției, care m-a amețit mai mult decât chiar dacă aș fi fost în centrul unui uragan. E atât de plăcut... Simt cum anti-PSD-iștii n-au ce comenta, simt cum mor de invidie în timp ce zgârie lemnul biroului cu unghiile de la mână/mâini, aproape cum făcea Tudor Arghezi în "Flori de mucigai". XDD Diferența este că Arghezi crea versuri pe pereții celulei.