Raportează comentariu

1. "...au răspuns cu „DA”..., au spus un categoric „Nu”. - Hai cu propaganda ascunsa in continuare.
2. De unde au scos 520k galateni ca real daca mai e jumatate e bun.
3. Decizia nr. 682 din 27 iunie 2012, Curtea Constitutionala a Romaniei atrage atentia ca "referendumul, indiferent de caracterul sau - decizional sau consultativ reprezinta o modalitate de exercitare a suveranitatii nationale".

In 2009 se face un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor la 300 si s-au prezentat la vot peste 50%.
C.C.R a validat rezultatul dar PSDul sfidand ca de obicei nu a fost de acord si de la 471, numărul de parlamentari români, nelimitat prin vreo lege, a continuat să crească prin efectele redistribuirii de scaune parlamentare de la alegeri si ajungand la 588. Dragnea si Tariceanu nu au luat masuri pentru restructurare si eficienta legislativca nici acum, numarul parlamentarilor fiind de 465 la ora actuala.
Poporul a intors spatele guvernului pentru mai multe lucruri care s-au adunat si a penalizat prin lipsa la vot .Se cheama ca raspunzi sfidarii cu sfidare. Si o va face in continuare de cate ori mafia politica va mai face referendumuri irelevante pentru situatia tarii, referendumuri cu care se pot deturna bani publici cu usurinta, indiferent ca tema e familia sau altceva.
De ce nu se face reforma politica nici acum dupa atatia ani ?