Raportează comentariu

Si? Aveti si un termen pana la care, sau o data la care se va rezolva aceasta problema sau cumva e cu termen de "Pastele cailor" onor politicii romanesti si onor tuturor lucrurilor care asteapta la infinit rezolvari.

E interesant de aflat care va castiga fotoliul de consilier local...Deznodamantul telenovelei va fi cu siguranta savuros. S-au fixat termene? Sau ati dat stirea asa exhaustiv?
E interesant de aflat cum se va rezolva aceasta problema si mai ales e interesant cand anume se va rezolva? Mai ales pentru ca observ ca ati scris ca daca e sa luam in calcul, numai unul din candidati are deschise doua procese pentru a-si recastiga locul in Consiliul Local.

Iar daca ordinea pe liste nu are nicio importanta asa cum se comporta unii, dand afara pe cine vor ei in loc sa respecte voturile cetatenilor, atunci nu le mai vad rostul listelor si atunci zic eu ca cel mai bine ar fi ca fiecare sa candideze singur pentru Consiliul Local, daca listele nu mai au niciun fel de valoare fiindca ei netrebnicii nu le respecta ordinea. Dar nu ne mira cu politica de 100 de ani a Romaniei, ca tot e cu Centenarul acum.

Sa respecte naibii listele si locurile pe liste, nu sa invalideze cum vor ei netrebnicii, in locul voturilor cetatenilor. Cum naiba sa zici ca alegi cum vrei tu si pe cine vrei tu din lista, ca sa validezi, adica de exemplu tu ticalos validezi ultimii doi candidati de pe lista si unul din mijlocul listei, mi se pare ticalos discretionar vorba 'ceea "curat murdar coane Firica".

Ar trebui sa se respecte listele, nu sa invalideze ceilalti dupa cum vor ei in Consiliu, aruncand la cos voturile oamenilor. Daca nu le mai convine votul oamenilor atunci sa plece cu totii acasa. Respectati votul romanilor, fie ca va convine cum au votat si pe cine au votat. Care era ordinea de pe liste?