Raportează comentariu

Radeti voi cat vreti si luati in bascalie, in deradere, prin comentarii cat vreti proiectul tunelului pe sub Dunare de la Galati care ar fi putut fi cel mai mare proiect de infrastructura rutiera pentru orasul nostru, care ar fi obligat investitorii sa nu ne mai ocoleasca orasul, trecand pe langa orasul nostru, pe celebra centura ocolitoare. Tunelul pe sub Dunare de la Galati daca s-ar fi realizat ar fi fost o poarta de acces, in inima Galatiului, atat pentru galateni cat si pentru toti romanii sau strainii care ar fi tranzitat aceasta parte de tara. Dar cum galatenii nostri, multi dintre ei asa-zis cetateni galateni, doar in buletin galateni, sunt niste tradatori locali care au strambat din nas la orice proiect, ca nu le convine pentru propriul nostru oras proiectul respectiv...asa am ramas fara si vom ramane in continuare fara astfel de proiecte mari de infrastructura rutiera, de sosele(punti) de mare viteza. O sa ne ocoleasca toti orasul.

Iata stimati galateni, ce ati fost si ce inca sunteti carcotasi la orice s-a vrut a face pentru ORASUL NOSTRU GALATI, iata ce fac altii la ei in regiunile, in orasele, lor:

https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/un-tunel-dublu-fata-de-cel-de-pe-transfagarasan-va-fi-construit-pe-autostrada-transilvania-741642

http://www.economica.net/bulgaria-va-avea-unul-din-cele-mai-lungi-tuneluri-rutiere-din-europa_75354.html

Dar bineinteles ca noua galatenilor(unor anumiti zevzeci tradatori) ne-a putit urat ideea de a avea realizat in orasul Galati un astfel de proiect grandios de infrastructura rutiera.

Pucheanu si toti ceilalti urmasi veniti in fruntea obstii(dar si politicieni galateni din opozitia locala) care nu au sustinut si nu au continuat proiectul de infrastructura rutiera al/pentru Galati(ului) cu tunelul pe sub Dunare, au vitregit, au viciat inca o data sansele acestui oras Galati pentru a se dezvolta si pentru a se moderniza. Spunem ca vrem noi galatenii sa ne vina naibii investitori in orasul nostru Galati, dar noi ca niste cetateni galateni ticalosi ne-am impotrivit si ne impotrivim in continuare oricarui proiect de infrastructura rutiera care sa deschida, care sa conecteze Galatiul de restul oraselor si de restul regiunilor tarii...fiindca noua galatenilor(unor zevzeci) ne pute urat mirositor ideea de a ne construi tunel de subtraversare a Dunarii. Niste ignoranti o sa ramaneti mereu.

La fel de tradator al Galatiului nu este numai Pucheanu ce a anulat proiectul, cat si cetatenii acestui oras, cetateni galateni doar pe hartie, ca in realitate nu sunt galateni daca nu tin cu orasul Galati, daca nu lupta pentru propriul oras, pentru modernizarea propriului oras Galati. Sa le fie rusine atat lui Pucheanu cat si celor ignoranti si aroganti cetateni galateni care au strambat din nas si care nu au sustinut acel proiect de infrastructura ci au considerat mai degraba ca e potrivit sa fie luat in deradere. ALTII ISI CONSTRUIESC TUNELURI, INFRASTRUCTURA DEMNA DE SECOLUL IN CARE TRAIM, PE CAND NOUA GALATENILOR(UNORA) NE PUTE RAU IDEEA CA ORASUL NOSTRU SA AIBA REALIZAT UN ASTFEL DE PROIECT DE INFRASTRUCTURA.

Si mai pretindeti voi cetatenii galateni ca vreti sa vi se modernizeze si sa se dezvolte propriul oras Galati? Hai nu zau.

Niste impostori. "Mandriti-va" dragi galateni cu modernizarea Brailei, "mandriti-va" galateni cu modernizarea altui oras (ca sa ati ajuns, de rasul curcilor), cu construirea podului de la Braila, pe cand orasul vostru Galati in care traiti va ramane o hazna lipsita de proiecte grandioase implementate si construite pe teritoriul administrativ al Galatiului. Dar cu atatea cohorte de incompetenti si de ingusti la minte care nu gandesc deloc in beneficiul Galatiului si in beneficiul modernizarii propriului oras...asta e. Centura sa avem, ca sa ne ocoleasca toti...a, da...si centuriste sa avem, ca asta ne place, centuristele care dau din fundul gol pe manele.

Ne pleaca copiii din acest oras, fugiind in tari straine, fugind din acest oras subdezvoltat, oras Galati viciat si batjocorit la secunda, in fiecare secunda, de parca Galatiul ar fi cel mai ghinionist oras din lume fara proiecte grandioase de infrastructura in interiorul teritoriului administrativ al judetului Galati.

P.S.: Ma bucur sa vad la cat mai multe articole ca din ce in ce mai multe doamne, domnisoare comenteaza la articolele acestui ziar, fiindca pana acum vedeam multe comentarii suburbane ale unor puslamale, juni sau domni care nu aveau 'bunul simt al dialogului civilizat' dezvoltat.