Raportează comentariu

Stroila ai mare dreptate insa ceea ce tu abia observi se intampla in politica romaneasca de 22 de ani. Incearca sa-ti amintesti cand a venit Tariceanu la putere, apoi Boc si uite acum ca iar unii au mari asteptari si incet incet cu aroganta tipica parvenitilor sigur ca vor veni si explicatiile vor dovedi ceea ce au dovedit inca din 89, neputinta..
Rezultatele dezastroase la alegerile locale a cauzat demisia intregului Birou National al PDL oare demisia Biroului Executiv Judetean sau Municipal nu va urma ? Au ajuns PDLacii sa fuga ca potarnichile si sa le fie rusine cum le era comunistilor in '89. Din toata parodia asta crezi ca oportunistii vor invata ceva ?
La Galati Mircea Toader nici usturoi nu a mancat si nici prin cap nu-i trece sa demisioneze. El poate va da socoteala numai in fata Marii Adunari Nationale. Omul Bun inca se plimba trufas prin oras admiranduse pe plancardele uitate prin oras.
Nu crezi ca o conferinta de presa in care Toader si cu intreg alaiul sa-si anunte demisia pentru acest esec?
Se pare ca puterea are un microb greu de tratat. USL nici nu a intrat bine in Primarie si deja trateaza oamenii care au stat o zi si o noapte la datorie cu superioritate, neplatindui pentru serviciile prestate. Vai ce bine am ajuns.