Raportează comentariu

Pucheanu iar o ia razna.. pe arătură!
Iar face de capul lui ce vrea, susţinut doar de camarila lui PSD-istă, fără să ţină cont de părerile altor gălăţeni aleşi sau specialişti din alte părţi! Ar fi putut chiar să facă un concurs de IDEI!
La Plaja Dunărea din Galaţi trebuie făcut acum, dacă tot ne-am "împiedicat" de atâtea ori, un PROIECT pe termen lung, cu execuţie etapizată, care să satisfacă pe toată lumea din Galaţi şi nu numai. Asta pentru că vrem să atragem şi turişti!
Pentru asta trebuie să ţinem cont de nişte principii simple:
1. Construcţia aceasta trebuie să aducă bani şi VARA şi IARNA;
2. Investiţiile de aici NU trebuie neaparat COPIATE toate din alte părţi, ci trebuie să venim şi cu NOUTĂŢI;
3. La proiectarea zonei de divertisment trebuie să ţinem cont şi de RELIEFUL de acolo. Un teren în vale poate fi avantajos atât pentru o tiroliană, cât şi pentru tobogane sau alte activităţi la care accesul să se facă dintr-o zonă intermediară când cobori de la Turnul TV.
Şi ca o observaţie suplimentară: Cred că ar fi necesar aici şi de o mică sală de cinema măcar, care să poată aduce venituri atât iarna, cât şi vara (ex. când vrei să vezi un film frumos într-un spaţiu mai răcoros, iar afară e arşiţă mare), mai ales că în zona Micro 19 nu există săli CINEMA!