Raportează comentariu

Daca va informati bine, cu aproape 6 milione de euro faci doua Aquaparkuri tip Pucheanu! In plus pentru astfel de activitati trebuie sa ai dezvoltate caile de comunicatie (strazi, autostrazi, trenuri si ... aeroporturi!!!). Cu cine vrei sa intretii afacerea? Nici nu are cei 5 milioane, dar viseaza deja la 22 de milioane de euro!!? Un park de acest gen moare fara turism. Este Galatiul un oras turistic? Un bilet ar costa cel putin de trei ori mai mult decat pentru un strand normal, pentru care de altfel a fost conceput acel loc. Ar fi bun un astfel de park pentru faptul ca ar crea noi locuri de munca (de sezon din pacate, asa cum vede de altfel afacerea Pucheanu), doar ca suntem siguri ca un mega aquapark in Galati ar produce banii necesari pentru a plati salariile la toata armata de angajati? In afara de interlopi si cativa curiosi cine isi va permite sa plateasca biletul in fiecare zi pentru circa patru luni pe an? Hai sa fim realisti si sa nu ne mai jucam cu fantezii, ca suntem satui in atatia ani de povesti!
Primaria trebuie sa se gandeasca bine, sa investeasca intr-o plaja, PLAJA GALATIULUI, unde merge omul de rand, cu piscina care sa poata functiona non-stop cu scoala de inot, canotaj, sala, SPA, etc. Vara se descopera si se face totul la lumina soarelui. Sa avem si noi o echipa de inot, de polo, caiac-canoe, ca suntem dunareni dar nu mai stim nici sa inotam. Si asta pana in vara, ca de asta a preluat controlul pe teren! Dupa asta se poate dezvolta zona cu alte idei, dar mai ales dupa ce s-au gasit sponsorii cu banii necesari.
P.S. Studiul de fezabilitate nu se poate face de catre tehnicii salariati ai primariei? Sau si-au gasit iarasi o metoda cum fac si cu fundatiile pentru a spala banii din/in proveniente dubioase?