Raportează comentariu

Desi se arata clar motivul respingerii documentatiei, dosarul fiind facut in mod iresponsabil de catre angajatii primariei, primarul merge precum calul cu ochii partial acoperiti: inainte ca numai acolo doreste sa vada;

Basca mai si forteaza, apeland la tertipuri cu instante, pe baza propriei prostii, sa i se spuna a doua oara ca nu sunt in stare sa intocmeasca un proiect de finantare nerambursabila!

Si toate acestea desigur pe banii contribuabililor, intrucat cei care au gresit sa numeroteze pagini sau sa faca studiul cu mediu, vinovati desigur, vor ramane in continuare pe posturi, cu salarii grase, impreuna cu primarul care, iresponsabil il doare in trei litere de asemenea situatii!

Si ne miram de ce orasul asta a ajuns in halul in care este?!!!

Daca societatea civila ar functiona normal, pentru asa greseli impardonabile, ar trebui ca cetatenii sa protesteze pana cand vinovatii impreuna cu primarul sa plateasca banii irositi aiurea, chiar si cu postul ocupat iresponsabil in primarie!

Dar la noi nu-i ca la Paris, cu sau fara costumatii galbene
Mamelucii nu dau importanta la asa ceva, lasa, ba, mai greseste omul; merg la vot si voteaza cu capul in traista!

Iar acesti indivizi pusi in administratia locala tocmai de asta isi fac de cap, stiind ca cetateanul nu va riposta, iar organele de control fiscale abia se misca in asemenea situatii, iar cand o fac nu merg pana la capat pentru recuperarea prejudiciilor!

Mergeti galateni la platit impozite, rupeti-va hainele, injurati-va ca la biserici pentru prescuri, fasole cu ciolan, sarmale si bautura, MOACA, ca uite unde se duc banii si cum se cheltuie!

Caracteristica alegatorului galatean, si: ba, daca ma votati pe mine va dau apa calda si rece!

Le-a dat din fata de la Romarta!

Ranjeste si rade: le-am tras-o din nou mamelucilor!