Raportează comentariu

https://www.viata-libera.ro/images/galerie/plaja-dunarea-hibernand-cu-gandul-la-5-milioane-de-euro/05.jpg

https://www.viata-libera.ro/images/galerie/plaja-dunarea-hibernand-cu-gandul-la-5-milioane-de-euro/06.jpg

Ar fi minunat sa vedem astfel de topogane cu apa coborand tocmai de sus de la Turnul de Televiziune, tocmai sus, din varful "dealului", din varful versantului si pana jos la bazine, dar haideti sa fim seriosi si sa nu mai visam frumos fiindca ne facem mai mult rau, cu ganduri negre, despre vise care nu se vor realiza niciodata. La altii s-a putut orice, daca s-a vrut, in toate domeniile si pe toate palierele de activitate...altii au si distractie si divertisment, in orice anotimp, in orice domeniu, in orice loc, sub orice forma, altii au si transport local modern si orice altceva isi doresc, numai la noi nu s-a vrut niciodata, fiindca daca omul se emancipeaza s-ar putea sa nu mai accepte mizilicul, putinul pe care ni-l ofera toti. Vrem mai mult de la viata fiindca avem numai o viata de trait. Altii ne vor prosti si saraci fiindca suntem mai usor de condus, mai usor de manipvlat. Ati vazut bine cum au votat unii romani impotriva propriei tari, in Parlamentul European, doar ca sa "le-o traga" asa-zisilor "adversari" politici. Nu stiu de unde atata adversitate politica, dar nu ma mai mira nimic, la cata golanie exista in societatea noastra, mai ales la baza societatii de ne tot comportam ca niste babuini fara minte, ca niste golani SI TINAND CONT CA DE LA CEL MAI INALT NIVEL AL STATULUI, UN IMPOSTOR A PUTUT SA GIREZE O INJURATURA, O GOLANIE CA FIIND "OPINIE POLITICA". Sunt convins ca daca cineva, oricine ar injura-o pe nevastasa in felul asta, sau chiar pe el, atunci s-ar trezi la realitate si ar spune stop joc, sau ar spune "dar nu ti-e rusine", pentru ca atunci, aplica pe el injuratura, nu ar mai fi pentru dumnealui o opinie politica. Pe propria piele "opinia politica" s-ar suci la 180 de grade in a fi considerata injuratura...asta este societatea pe care o cladim si acesta este, din pacate modul in care o cladim...prin golanie, fiindca la urma urmei numai un golan poate gira o golanie, indiferent de cine este spuna/facuta acea golanie. Golania nu are culoare politica si am ajunge la vorba ROMANEASCA..."Ce tie nu-ti place altuia nu-i face".


Golania unora ridicata la rang de "arta"...din pacate. Asta caracterizeaza societatea zilelor noastre. Copiii nostri, nepotii nostri, care-i are sau cine si pe care ii vor avea...vor trai ceea ce semanati si ce semanam acum ca si societate, fiecare din voi, fiecare din noi...ura si golanie.
P.S.: Nu cred ca vom avea deloc, nici curand si nici intr-un viitor indepartat astfel de topogane la Plaja Dunarea, la noi toata societatea locala e ticaloasa si incompetenta, plina de ura...nu vrem aia, nu ne place ailalta si uite asa am ramas fara modernizari, fara nimic din ce au propus ca "upgrade" a orasului unii, precedentii. Cand vrei sa faci ceva nou, ceva bun...societatea romaneasca, mai ales societatea locala galateana vine si te scuipa in ochi cu mic cu mare, complacandu-se in a se cobori la rangul golanesc, la rangul mizer, rangul josnic de primata fara circumvolutiuni si din pacate societatea noastra nu vrea mai mult de la sine...ne e mai usor sa-i injuram pe ceilalti...Si atunci intreb si eu, de unde naiba vreti sa vedem progres pentru Galati, pentru societatea locala galateana, pentru urbea pe care o visam cu totii. Noi am stiut sa zicem mereu ca nu ne convine aia, ca nu ne convine ailalta, ca nu ne convine ala, ca nu ne convine celalalt. Cand a vrut unul sa faca ceva(fostul primar, Stan), asa/atat cat a putut el, unii l-ati injurat si l-ati jignit in toate felurile, asa ca omul si-a vazut de treburile lui. Societatea e condusa de golanie si am vazut ca acum se practica si-n scoli, cu golani care arata gesturi obscene catre profesori si cu golani care ii injura si le vorbesc urat profesorilor...Pai daca acasa asa vede ca se comporta ai lui, daca asa l-au educat, iar apoi ca sa turnam sare pe rana si mai mult, unii dintre noi ii mai si aplauda pe acei golani care injura, jignesc si care se comporta precum babuinii, precum primatele.

S-au vazut cazuri de animale necuvantatoare care ofera mai multa compasiune pentru alte rase/soiuri de animale din alte specii, pe cand noi oamenii, omul cica rasa mult mai evoluata a ajuns de bunavoie, cu bunastiinta sa se coboare la un nivel atat de josnic, atat de infect, atat de golanesc, atat de neonorant pt. noi ca specie incat parca nici nu-ti mai pasa ce va fi maine, sau nici nu-ti mai pasa daca maine Universul s-ar termina/prabusi. Asta e societatea. Am vrut libertate si noi ce am ales sa facem cu libertatea? Am ales sa strigam...m_uie catre ceilalti din jur. (scuzati exprimarea). Cu golanie nu evoluezi ca si societate, ba dimpotriva, asta se numeste involutie/regres.