Raportează comentariu

Toata acesta tevatura cu poarta turceasca nu reprezinta decat praf in ochii galatenilor, exact ca praful pe care sunt obligati sa il inghita de pe urma sapaturilor, locatarii blocurilor invecinate cu acest simulacru de parc arheologic.
Locatarii din zona sunt victime colaterale ale risipirii banului public pe un proiect de 124.800 de lei fără TVA, care a fost lansat fara cap, singurul scop fiind doar finantarea unor apropiati ai mafiei politice locale.
Cat despre "formidabilele" descoperiri scoase la iveala in urma spaturilor, acestea nu se incdreaza sub nicio forma in criteriile pentru care se poate solicita o finantare nerambursabila din fonduri europene, cu atat mai mult cu cat gropile ramase in urma sapaturilor afecteaza structura de rezistenta a bocurilor invecinate
Cu acesta ocazie doresc sa pun o simpla intrebare actualului primar; Cum v-ati simti, dvs. si familia dvs. daca in imediata vecinatate a locuintei dvs., dupa 28 de ani de confort ambiental si peisagistic v-ati trezi cu niste gropi uriase, cu praf permanent adus de vant, sa nu puteti deschide ferestrele pe timpul verii pentru a va bucura de aer. Va aduc aminte ca dvs. sunteti si primarul locuitorilor din str. Egalitatii pe care i-ati batjocorit prin dezgroparea mortilor din acest cavou nenorocit.
Dupa principiul deschiderii acestui cavou nu va ramane decat sa incepeti sa rascoliti toate strazile din centru istoric al orasului pentru a dezgropa mortii si ruinele. O vorba veche spune "mortii cu mortii, vii cu vii". Va sugerez sa lasati mortii in pace, sa le acoperiti mormintele cu o slujba crestineasca si sa va preocupati sa asigurati pentru actualii cetateni ai orasului conditii decente de locuit in raport cu cerintele vremii.