Raportează comentariu

@anti-prowsti,

Ai perfectă dreptate și trebuie să-ți spun că m-ai uns la suflet cu comentariul tău. Asta voiam să-i spun și eu frustratului și am s-o fac, dar mai detaliat decât ai făcut-o tu, pentru că există șanse destul de mari ca individul să nu-și dea seama niciodată... Dar înainte de a începe, trebuie comentat un alt aspect care este la fel de foarte important. Individul a primit (până în momentul la care redactez comentariul) 11, respectiv 12 like-uri. Deci alți 12 oameni sunt niște analfabeți funcțional care citesc un text, nu înțeleg nimic și dau like la un comentariu anti-PSD. 14, respectiv 16 cetățeni au dat dislike... asta înseamnă că aceșți indivizi chiar au un creier pe care îl utilizează, un IQ OBLIGATORIU format din TREI cifre și un filtru al gândirii pe care îl curăță regulat pentru a fi eficient. Pare-se că sistemul educațional "minunat" din România nu a făcut doar victime, ci a și educat cum trebuie câțiva cetățeni!

4 371 000 L E I și fără TVA ar costa 20 autobuze noi de categorie mică. Conform celor de la BNR, 1 Euro = 4,74 Lei ==> pret_minibus = (4371000 / 4,74) / 20 = 46 107,59 Euro (valoare fără TVA). @Suparatu, tată... n-ai de ce să fii supărat și frustrat! Și vezi că ai calculator atât pe telefon, cât și pe PC sau laptop. Dacă nu te descurci cu foaia, pixul și creierul, atunci folosește aplicația dispozitivului electronic!

Dacă vă supără aciditatea mea, asta e, nu am ce să fac. Aseară m-am uitat pe YouTube, la o emisiune (marca Digi 24) la care a fost invitat domnul Teodorovici și am citit numai comentarii "minunate"... Deci, dacă este enorm de dificil să înveți bunele maniere pe un român, eu nu înțeleg de ce mai există ciclu primar, gimnazial, liceal și universitar... Ei, lasă, că vine iohanis cu "mirobolanții" de la usr-plus și fac ei ordine peste tot... Regres în orice domeniu, bine ai venit să ne ții de urât!

PS1 Prima tranșă de tramvaie (minim 8 și maxim 18) sunt produse la Arad, adică în Turcia... Psst, am auzit că Firea semnează un contract secret cu cei de pe Pluto prin care vrea să aducă nave spațiale de masacrare a PSD-iștilor... De asemenea, poziția Federației Ruse s-a mutat aproape de Polul Sud, deci gata cu propaganda pro-PSD! :D

PS2 Pentru cei frustrați, supărați, spălați pe creier etc., granițele sunt deschise și există avioane, trenuri și probabil vapoare care să vă ducă în centrul minunatei Uniuni Europene. Noi, românii pro / anti-PSD, dar educați și patrioți vom rămâne aici să schimbăm destinul țării. Restul, cale bătută și succes la a învăța și înțelege geneza căpșunii, hameiului ș.a.m.d. :D :*