Raportează comentariu

La câți copii NU se mai nasc în România (cea mai scăzută rată a natalității din ultimii 100 de ani), investițiile astea în parcuri par mai degrabă spălare de bani dinspre buget, prin contractori, către cei care împart bugetul... 11 parcuri cu locuri de joacă la un oraș în care au mai rămas majoritatea pensionari?! Bă, voi sunteți nebuni?
Faceți locuri de parcare, ca să ne putem ține mașinile în care să ducem la doctor, școală, film, mall etc. acei copii pe care, de bine de rău, îi avem acum. Să nu trebuiască să meargă în autobuzele împuțite ale municipalității, să nu ni-i atace infracționalitatea înflorită sub Tudorel, să nu-i demoralizeze peisajul dezolant al unui oraș în descompunere. Poate așa îi ținem mai mult pe lângă noi, ba poate avem șansa să și vrea să rămână unii dintre ei, să reconstruiască ce ați distrus voi și partidul vostru de neocomuniști în 30 de ani.
Faceți parcări cu stâlpi solizi și șapă deasupra, iar peste ani, când va reveni natalitatea la cote normale, puteți face parcuri pe acoperișurile parcărilor. De locuri de joacă nu mai spun. Că mașinile pot sta pe întuneric, dar nu pot sta niciunde, pe străzi, frânând și minimul de circulație care a mai rămas în orașul ăsta amorțit. Gândiți, mă, că nu doare!