Raportează comentariu

Draga Raabis-Stefan Badita, dar tu de-al cui esti de esti asa de bine informat si tii cu “URSUL”?
Mai intai de toate trebuie vazut daca este legala si constitutionala decizia. Compania publica de transport local Transurb are dreptul sa scoata din circulatie biletele cu o singura calatorie? Nu prea cred! Dar la noi se poate!
De altfel chiar si din tabelul tau bine intocmit rezulta ca in toate orasele, mai putin Brasov, se vand bilete cu unica calatorie! Iti amintesc ca titlul articolului este “De ce a introdus Transurb biletele cu doua calatorii”.
Ca sa ai mijloace de transport “civilizate”, trebuie sa ai oameni civilizati. Degeaba te chinui sa cumperi mijloace noi, cand lumea care circula este asa cum este: care isi da biletul de la unul la celalalt, care rupe, care scrie, sau care-si face nevoile... Cat vor dura mijloacele de transport noi?
Dar in “democratia” asta nu veti vedea niciodata civilizatie, doar hotie legalizata, ceea ce incearca sa faca si Transurb in momentul asta ca sa-si apere scaunele la protejati.
A auzit domnul director de controale? Chiar dansul in persoana, cum facea Cuza! Ce fac domnii in conducere? Programeaza vacantele, asta fac! Sa coboare pe pamant, pe unde merg autobuzele si sa constate ei toate neregulile si unde gasesc nereguli, afara din companie, sa-l lase pe sofer fara munca si sa nu-l mai poata angaja nimeni. Sau poate ca soferul este var cu unchiu’ si se inchide ochiul!