Raportează comentariu

"Aşa arată autobuzele Mercedes-Benz Conecto Euro 6 achiziționate de Compania de Transport Public la Cluj-Napoca"


Parca si prevad, iarasi prostia galateana facandu-si simtita prezenta iar noi galatenii ne vom trezi din nou, cu niste prostii, cu un lucru prost, CU RAHAT TURCESC (ca-i mai "bun" pentru unii si bineinteles mai "ieftin", fiindca probabil asta merita galatenii in mintea alesilor nostri), pe cand, iata clujenii stiu sa faca lucrurile perfect (ca la carte, in folosul si pt. bunastarea, pt. confortul cetatenilor lor), ei stiu sa se respecte.

Clujenii cumpara autobuze Mercedes, noi galatenii cumparam "rahat" turcesc.
Bai dar aia din Brasov, de la fabrica de autobuze din Brasov aia nu stiu sa produca autobuze moderne, cu aspect modern, dar bineinteles si cu dotari specifice erei/anului in care traim? Si apoi brasovenii se mira de ce draq nu le cumpara nimeni mizeriile acelea de autobuze. Pai uite de-aia mai brasoveni, fiindca ati ramas ingusti/inchisi la minte in ceea ce priveste design-ul, forma, ASPECTUL unui autobuz modern. Aia de la Brasov nu stiu sa se inspire de la altii si sa construiasca si ei autobuze moderne, elegante ca aspect?

Ei sudeaza 3 prostii de fiare, manjesc cu o culoare de rahat precum galbenul si rezulta o mizerie de autobuz cu o porcarie de forma precum o para. Ba mai mult, realitatea dura este ca, asa cum bine titrau unii, NICI MACAR BRASOVENII NU-SI MAI CUMPARA PROPRIILE AUTOBUZE PRODUSE DE EI, LA BRASOV AFIRMAND:

"La Cluj autobuze electrice, la Brașov hârburi care poluează"

Pai, cand nici macar tu Brasov ca oras in care detii fabrica, nu-ti cumperi din propria productie de autobuze fabricate la tine in oras, inseamna ca este o problema la acea fabrica/uzina. Trebuie schimbata viziunea. Cred ca trebuie dati afara niste oameni(din pacate), daca nu stii sa proiectezi altfel de autobuze. Parca pana si forba parbrizului de prost gust, n-are nicio noima, nici un sens:

http://tramclub.org/Static/i76.servimg.com/u/f76/13/06/36/07/u1_aut10.jpg

http://whattruck.ro/wp-content/uploads/2012/09/roman_18290hocll_ul-2.jpg

Asta-i autobuz modern in viziunea celor de la Brasov, care-l proiecteaza si care-l produc? Aia de la uzina din Brasov nu sunt sanatosi la cap?

Angajati naibii la uzina din Brasov niste tineri proiectanti, care sa va schiteze niste autobuze mai frumoase, moderne si apoi puteti avea pretentii sa va cumpere orasele autobuzele pe care le produceti.

Mizeriile acelea de autobuze (cu galben, albastru si negru) se fabrica la Brasov, de zici ca sunt proiectate de niste oameni cu probleme de vedere, oameni ce nu pot vedea rezultatul "creativitatii" lor asternute pe hartie. Cine naiba schiteaza/proiecteaza mizeriile acestea de autobuze produse la Brasov? Sunt convins ca si la uzina din Brasov exista oameni minunati, dar parca au un blocaj de viziune, parca au ochelari de cal si vad doar un singur design de proiectat: un design de kk. Astia de la Brasov nu stiu sa se mai inspire si ei din design-ul altor producatori si sa schiteze si altfel, mai frumos, nu precum sunt asternute liniile si culorile pe foaie in cazul actualelor autobuze produse la Brasov, de zici ca le-au turnat pe foaie cu caldarea.