Raportează comentariu

Mai Raabis-Stefan Badita, nu te mai da tu mare profesor, ca esti varza la alte materii.
Daca nu stii ceva intreaba. Atunci cand nu esti in stare sa citesti printre randuri si sa intelegi ideea de baza a ceea ce probabil a vrut sa exprime omul acela. Te visezi profesor si crezi ca esti la corectat teze? Fiindca (indiferent de locatia fabricii respective, ca e aici, ca e dincolo, ca e construita pe Luna) tipul, omul respectiv a vrut probabil sa scoata in evidenta uratenia acelor autobuze(atata tot), ba chiar cred ca a repetat de cateva ori acest lucru. Vezi ca esti picat tu la alte materii stimate domnule care te tot semnezi cu rosu, iti mai lasi si "cartea de vizita", sa "te vaza" toti in toata "goliciunea ta" de intelectual.
Ma plimb destul de des intre localitati cu autocarele si sincera sa fiu nu am circulat niciodata cu o "aratare" de autobuz/autocar precum cel din pozele respective, fabricat unde naiba o fi fabricat(ca mai putin conteaza asta), fiindca ideea era din spusele omului respectiv ca nu-l cumpara nimeni, acel tip de autobuz, fiindca nu e atractiv. Sa faca astia in Romania(la Rocar, la Roman, la Romiscuta S.R.L., la Roata S.R.L.) un nou autobuz preluand aspectul, forma de la troleibuzele noi actuale care circula prin Galati, acelea bleu, albastrui. Inspiratie nu mai exista in Romania? =))
Putin ma intereseaza pe mine ca cetatean ca e fabricat la Brasov, la Bucuresti sau la Cuca Macaii in Romania. Important este sa avem ceva frumos, ceva modern in transportul public local.

P.S.: Sper sa aduca si niste tramvaie noi, aratoase de la Arad si nu movii, nu cu linii, nu cu stelute, nu cu picatele si alte briz-brizuri sau "onduleuri". Ci precum cele prezentate pe aici prin articolele din acest ziar: ultimul model verde metalizat eco de tramvaie Imperio.

In Timisoara le-au cerut mov, Dumnezeule, dar probabil e justificata culoarea la ei fiindca imi spunea cineva ca cica cei din Timisoara au vrut tramvaie Imperio de culoare mov fiindca ar fi culoarea echipei orasului. In fine. Ce o fi, numai noi si frumoase sa fie, nu vechituri.

P.S.2: Si lasati oamenii sa se exprime liber, cum vor ei, nu trebuie sa-i corectezi tu tot timpul. Greseala e omeneasca, nu trebuie sa rastignim omul pentru o nimica toata.