Raportează comentariu

Bai dar tramvaiele noi cand vor fi vazute in Galati?
Ati ajuns alesilor(putere+opozitie) sa jucati alba-neagra cu galatenii?
Ni s-a spus ca, contractul pentru achizitia celor 12 sau 22 de tramvaie noi, cate draq erau, A FOST CASTIGAT DE UZINA DIN ARAD PENTRU LIVRAREA CATRE GALATI A TRAMVAIELOR MODERNE ***IMPERIO***, cate draq erau stipulate in contract 12, 16, 22, dar de atunci nu s-a mai zis nimic...ba dimpotriva, se ocoleste subiectul de catre alesii locali galateni ai neamului romanesc, precum fuge draq-ul de tamaie.

Ni s-a spus,prezentat parca pe la inceputul anului sau daca nu ma insel, pe la sfarsitul anului trecut ca PRIMARIA GALATI A ATRIBUIT CONTRACTUL PENTRU ACHIZITIA CELOR 12 TRAMVAIE NOI IMPERIO FABRICII DIN ARAD. CAND DRAQ VOR AJUNGE ACELE TRAMVAIE IN TRANSPORTUL PUBLIC LOCAL? SUCEALA ASTA NU E DE BUN AUGUR. CEVA NU SUNA BINE. AU AJUNS SA JOACE BAMBILICI CU SANATATEA GALATENILOR? PROSTELI SERVITE LA ORDINEA ZILEI IN VIETILE GALATENILOR.

DE CE DRAQ SE OCOLESTE ACEST SUBIECT? SAU TREBUIE SA NE TREZIM DRAQ-ULUI CA DECID ALTII IN LOCUL GALATIULUI CE FEL DE TRAMVAIE MERITA GALATIUL? GALATIUL A DECIS SA ATRIBUIE CONTRACTUL PENTRU NOILE TRAMVAIE FABRICII DIN ARAD, PENTRU ACHIZITIA ACELOR TRAMVAIE MODERNE IMPERIO (CEL PUTIN ASA TITRAU TOATE ARTICOLELE, ZIARELE)...CAND VOM CIRCULA CU ELE?

Apoi aparusera tot felul de zvonuri T E M B E L E de suceala, de minte vraiste in capul alesilor cum ca ar fi lasat pe altii(pe cei de la Ministerul Dezvoltarii Regionale) sa decida ce fel de tramvaie meritam noi galatenii...Ni se tot spunea ca vom avea tramvaie Imperio fabricate, construite de muncitorii ROMANI din Arad, sau unde draq se produc tramvaiele IMPERIO de catre Astra Vagoane. Draq va mai intelege...si pe alesii astia locali(putere+opozitie) ii doare direct in cvr.

Tramvaiele noi...cand?


Am circulat si eu in Arad cu un tramvai Imperio Eco si e al naibii de elegent si confortabil. Cand am ajuns la capatul liniei pur si simplu tramvaiul a mers inapoi, a mers si in sens invers, cu spatele, pe aceeasi linie pana a schimbat macazul. SF-uri traite de altii, civilizatie, modernism. Dar asta este, unii inteleg civilizatia, o traiesc(aradenii, timisorenii si multi altii), iar altii(galatenii) doar o viseaza.


O sa ne trezim Doamne fereste ca modifica astia si contractul pentru noile tramvaie si il atribuie altor entitati straine, in loc sa cumparam ce se construieste la noi in tara, cum sunt noile tramvaiele Imperio moderne, fiabile, cu un design modern, atractiv. NOUL MODEL DE TRAMVAI IMPERIO CONSTRUIT IN ROMANIA NU PLACE ALESILOR? ALESII LOCALI GALATENI VOR RAHAT TURCESC SAU PRODUS PRIN TAIWAN?

Nu mai intelege lumea nimic, NU NE MAI AJUNGE O VIATA DE OM, NOUA GALATENILOR, CA SA AJUNGEM SA TRAIM SI NOI MODERNISMUL, IN CIVILIZATIE. Galatenii sunt dusi cu zaharelul la nesfarsit...licitatii lungite la nesfarsit, paseaza unii catre altii task-urile, ca sa se spele ei pe maini, ca sa nu cumva sa ia ei(alesii locali galateni) decizia si ajung sa lase pe altii sa ne decida noua viitorul, asa cum au lasat pe cei de la Ministerul Dezvoltarii ca sa decida ei ce fel de tramvaie merita galatenii...

Nici anul acesta(2019) nu vom avea tramvaiele noi promise? Nici nu cred ca ne apuca anul urmator cu tramvaiele noi in Galati...or sa lungeasca si modernizarea asta(cu tramvaiele noi) pana ni se lungesc urechile, pana ne ies ochii din cap. NICI ANUL ACESTA 2019 NU VOM AVEA TRAMVAIELE NOI?

Incompetenti galateni putere+opozitie locala.
Votezi aiurea cand pe unii, cand pe ceilalti si degeaba. Toti dorm in ghete.

TREZITI-VA DRAQ ODATA SI CUMPARATI SI TRAMVAIELE ACELEA NOI, MULT VISATE SI MULT ASTEPTATE DE GALATENI IN TRANSPORTUL PUBLIC.