Raportează comentariu

Asta este o veste buna. Daca se va realiza aceasta investitie va fi extraordinar, fiindca atat galatenii cat si cei ce locuiesc in localitatile alaturate nu vor mai trebui "sa alerge" cu copilul/copii bolnavi pana la Bucuresti.
Acum sa vedem cat de repede se va si realiza aceasta investitie/constructie, fiindca tare ma tem ca licitatia va trena neacceptat de mult pana se va alege un castigator (trecutul ne-a demonstrat asta si in cazul multor alte licitatii).

Dar e un lucru bun, un lucru minunat, DE LAUDAT, faptul ca se investeste in sanatatea copiilor nostri. Daca ar face asa toti alesii locali poate ca vietile si sanatatea galatenilor ar fi la alt nivel, unul mult mai bun.

Acum sa vedem cat de repede va rasari acea constructie, acel corp nou de cladire numit "Ambulatoriu integrat, extins" in curtea spitalului pentru copii.

https://www.viata-libera.ro/images/galerie/spitalul-de-copii-sf-ioan-va-fi-modernizat/spitalul-de-copii-sf-ioan-va-fi-modernizat-01.jpg

La noi la Galati treaba cu licitatiile (pre)lungite la infinit, pana sa fie atribuite, se incadreaza intotdeauna la categoria "nastere grea".