Raportează comentariu

Bine ca dati de stire, mamelucii au timp pana sosesc autobuzele, si pregatesc spreiurile ca sa le vandalizeze!

Important este ca scaunele sunt rigide, dintrun material compozit dur rezistent la vandalizari, usor de curatat dupa iesirea zilnica din trasee, in tura urmatoare, redate curate calatorilor, nu ca cele existente, in special tot autobuzul sa fie curatat zilnic!

Ar trebui montate camere de luat vederi in fiecare autobuz, monitorizate in timp real de un operator, astfel am putea vedea comportamentul unor cetateni certati cu legea si civilizatia, intervenind la timp cu politia, care, acum, nu prea se vede prin mijloacele de transport in comun!

Iar TRANSURB ar trebui sa incheie un protocol de colaborare cu politia pentru protectia autobuzelor si tramvaielor, impotriva vandalilor, dar si pe cetateni, de hotii de buzunare, cersetori, betivi, scandalagii, boschetarii plini de raie si bube, cu haine murdare, astfel preintampinand transmiterea diverselor boli!

Este grav ca inca vorbim de oameni care nu pot fi acceptati de societate, intrun secol al modernitatii tehnice puse tocmai in slujba omului din ce in ce mai civilizat!

Stai si te intrebi, ce se intampla de fapt in societatea romaneasca cu asemenea regrese in viata oamenilor, ne facem datoria toti fata de toti, depasind pragul neinplinirilor?!

Iata, vin alegerile, suntem constienti toti de ce avem de facut corect!???