Raportează comentariu

Dotarile ca dotarile, sunt importante,exact ca sculele performante pentru un meserias!

Dar oamenii, oamenii domnilor, angajatii Inspectoratului, sunt la nivelul de CONSTIINTA IN SPECIAL, de nivel profesional corespunzator?!!

Degeaba dai unui meserias, scule performante, SDV-uri de ultima ora, daca nu are capacitati de a le folosi pentru a iesi de pe mana lui arta, lucru bine facut, cu constiinciozitate!!???

Degeaba era dotat echipajul ala de politie, care a lasat tanara aceea plina de sange in strada, cu masina, mijloace de comunicare prin radio la bord, echipament de lucru execrabil- uniforma statului-, daca constiinta de a-si face treaba le era lipsa; exemple din acestea negative, sunt infinite , se stie, privind OAMENII, da, omul potrivit, la locul potrivit, omul care sfinteste locul!

La ce folosesc masinile de ultima generatie, echipamentele si celelalte dotari, mult mai bune ca la politia nationala, POLITIEI LOCALE, daca nu au harul, darul de a-si face treaba corespunzator, cheltuind banii din bugetul municipalitatii, fara ca galatenii sa le simta prezenta acolo unde trebuie sa intervina cu adevarat!!!???

Pe langa toate acestea enumerate, dominante, mai este si mentalitatea mostenita, dobandita, care este ca o interfata peste toate fetele de constiinta umana, probitate profesionala si simtul datoriei, mai dominante in sufletul omului, sentimentul implinirii acelui DAT, al constiintei de sine!

Se simte de mult in societatea romaneasca, in toate sectoatele de activitate umana, necesarul unei schimbari radicale a comportamentului oamenilor, a felului de a trai intro armonie generala care genereaza constiinte adevarate, un om nou!