Raportează comentariu

Mai bine zis consilierii care nu au nici un fel de cunostinte tehnice au dat aprobare, pe baza unui proiect care se face la comanda dezvoltatorului (si de aici fiecare intelege ce vrea), sa construiasca pe marginea taluzului blocuri si cladiri inalte si grele iar peste un timp se plang ca incepe orasul sa o ia la vale spre Dunare si ca trebuie sa cheltuim foarte multi bani cu niste consolidari de versanti.
Comunistii au fost baieti destepti si pregatiti tehnic de au interzis constructiile acolo. Daca luam ziarul Viata Libera si citim interviul cu un reputat inginer care de altfel a fost si consilier local (imi scapa numele) in care spunea clar ca an de an sunt mici alunecari de teren si ca trebuie interzise constructiile pe marginea taluzului.
Mai bine cei din consiliul local sa propuna constructia de terenuri de fotbal, sala de sport, bazin olimpic ca de altfel suntem lideri la bolile cardiovasculare.
Banuiesc ca in aceste blocuri noi se vor muta pensionarii judecatori (vor sa iasa la pensie anticipat), consilierii de toate formele, baietii buni cu BMW-uri si fara carte de munca . Tinerii buni de munca si capabili sunt plecati din oras, combinatul abia gâfâie....