Raportează comentariu

Ce mare chestie sa mai largesti o sosea deja existenta? Facem atata tam -tam, pt. orice fleac, uitand de anii cand la Galati se construia un bloc cu 10 etaje intr-un an , sau se faceau edificii precum cladirea ce adaposteste azi Universitatea Galati, sau Prefectura!
Privesc cu neincredere la macheta viitoarei " centuri galatene" , devoalate publicului larg, ca o mare realizare.
Imaginatia nu-mi da voie sa trec peste inutilitatea absoluta ce se intrevede din punerea in opera a ceea ce se vede in aceasta macheta.
Cand treci prin Brasov si vezi ce inseamna drum de centura, parca iti vine sa urli cu gura pana la urechi, daca compari ce vor sa faca galatenii nostri alesi, cu ce-au facut brasovenii. Cum sa construiesti un pod atat de scump, doar ca sa ocolesti un supermarket(Lidl) si cateva boredeie ? Mai bine am fi folosit banii respectivi pt. consolidarea viaductului, care se va darama peste noi, in loc sa aruncam banii pe fereastra.
Un pod ar fi trebuit, dar sa porneasca de la Metro, si sa -l duca pana la Tirighina, nu panarama asta de lucrare inutila. Ne vom face de rasul Tarii, asa cum ne-am facut si cu alte lucrari de mantuiala, precum sensul giratoriu cu sigiliul lui Rares, sau sensurile ce delimiteaza cimitirul Catusa, lucrari care nu au rezolvat decat intr-o mica proportie marile asteptari. Si cu costuri enorme... Traim in tara lucrului prost facut si scump platit!